Divertisment

Nicole Scherzinger, irezistibilă într-o rochie cu o crăpătură adâncă. Cântăreața de 42 de ani a strălucit și la propriu, și la figurat

Nicole Scherzinger se pregătește intens pentru sezonul cinci al concursului  "The Masked Singer", iar ținutele purtate de aceasta în cadrul emisiunii se anunță a fi incendiare.

Cântăreața, în vârstă de 42 de ani, a publicat pe rețelele sociale câteva fotografii cu look-ul său de la premiera show-ului, în care a strălucit de-a dreptul.

Citeşte şi:  Meghan Markle și prințul Harry, criticați dur după dezvăluirile făcute: ”Vor avantajele vieții regale, însă nu și responsabilitățile!”

Fosta solistă Pussycat Dolls a optat pentru o rochie argintie lungă, plină de ștrasuri, care a impresionat prin spatele gol și o crăpătură adâncă ce i-a evidențiat picioarele tonifiate. Ținuta electrizantă a fost completată de o pereche de cercei cu diamante și o pereche de sandale argintii cu platforma.

Citeşte şi: Jennifer Lopez, irezistibilă în pantaloni din latex la 51 de ani. Artista și-a etalat silueta în toată splendoarea în ultimul pictorial

Părul lung și strălucitor și l-a lăsat desprins în bucle lejere, iar machiajul în nuanțe nude i-a complimentat perfect culoarea tenului.

Nicole face parte din juriul "The Masked Singer" de la debutul emisiunii în 2019, alături de colegii săi, Robin Thicke, Ken Jeong și Jenny McCarthy. Iar atunci când nu se află la filmările unuia dintre proiectele sale, artista trăiește o poveste de dragoste cu jucătorul de rugby Thom Evans, în vârstă de 35 de ani, cu care este din 2019.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri