60th Annual GRAMMY Awards - Arrivals
Divertisment

NEW YORK, NY - JANUARY 28: Recording artist Lady Gaga attends the 60th Annual GRAMMY Awards at Madison Square Garden on January 28, 2018 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

Lady Gaga, de nerecunoscut pe străzile din New York. Artista a îmbrăcat o rochie roz cu buline, iar toate privirile au fost pe ea

Despre Lady Gaga se poate spune că adoră ținutele excentrice și a reușit întotdeauna să capteze atenția celor din jur. Dacă în urmă cu ani de zile îmbrăca celebra rochie din carne, acum, artista în vârstă de 35 de ani s-a schimbat radical și a făcut furori pe străzile din New York, Statele Unite ale Americii.

N-au fost rare momentele în care Lady Gaga își șoca fanii cu aparițiile care mai de care mai controversate, însă acum, de când trăiește o nouă poveste de iubire, ea și-a schimbat stilul vestimentar și pare de nerecunoscut.

Lady Gaga
EXCLUSIVE: * EMBARGO: Strictly No Web Permitted Before June 30th , 2021 EST 15:45 * Style icon Lady Gaga looks fabulous in a Alessandra Rich pink polka dot dress as she steps out in New York City. The pop megastar looked like a true fashion diva, using the city's streets a catwalk while rocking in the oh-so-chic outfit. She turned heads in the figure hugging dress that retails for ÂŁ1627, paired with white pointed toe stilettos. The 35-year-old 'Born This Way' singer accessorized with cat eye sunglasses, a white leather Fendi mini tote - and a fierce expression! Pictured: Lady Gaga,Image: 618683434, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Lady Gaga, acuzată că a concediat un membru din staff prin e-mail: ”Nici nu sunt sigură că l-a scris ea!”De ce a fost revoltată artista

Artista cunoscută pentru piesa ”Born This Way” a reușit să întoarcă privirile celor din jur zilele trecute, când a fost surprinsă pe străzile din New York.

Citește și: Lady Gaga, primele declarații despre drama din viața ei: ”S-a îmbolnăvit de Covid-19, a fost internat în spital aproape două luni!”

În imaginile respective, artista apare îmbrăcată într-o rochie roz pudrad, cu volane, pe care a ales să o completeze cu niște pantofi stiletto albi, o poșetă la fel, dar și cu ochelari cat-eye.

Lady Gaga joacă în ”House of Gucci”

Lady Gaga revine pe marele ecran. După succesul pe care l-a avut ca actriță în pelicula A Star Is Born, artista va juca acum alături de Adam Driver în House of Gucci, noul film despre imperiul fashion Gucci. Nu se știe încă exact data de lansare a acestei producții, însă este programată pentru toamna anului acesta. 

Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, fosta soție a lui Maurizio care a fost judecată și condamnată pentru complotul asasinării sale în 1995. Ea a stat după gratii timp de 18 ani înainte de a fi eliberată în 2016. Filmul este programat să se lanseze chiar în toamna anului acesta.

Etichete: lady gaga , aparitie , new york

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri