Premiere Of Warner Bros. Pictures' "A Star Is Born" - Arrivals
Divertisment

Photo by Neilson Barnard/Getty Images

Lady Gaga, primele declarații despre drama din viața ei: ”S-a îmbolnăvit de Covid-19, a fost internat în spital aproape două luni!”

Lady Gaga trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, fiind îndrăgostită iremediabil de iubitul ei, Michael Polansky, însă în același timp ea a fost nevoită să ascundă o adevărată dramă.

De curând, câștigătoarea a 11 premii Grammy a dezvăluit că un membru important al familiei ei a fost internat în spital pentru aproape două luni, fiind infectat cu noul coronavirus.

Citește și: Noi dezvăluiri despre relația dintre Lady Gaga și Michael Polansky: ”E înnebunită după el!”

Artista în vârstă de 34 de ani a precizat că ”un membru foarte important al familiei ei” a fost internat în spital după ce s-a simțit ”foarte, foarte rău”.

Întrebată ce i-a dat speranță anul trecut, artista a recunoscut: ”Trebuie să fiu sinceră. Sunt pe punctul de a plânge la finalul acestui apel, întrucât este real. Au fost doctorii, asistentele, muncitorii esențiali. Nu am vorbit despre asta până acum, însă îți voi spune că un membru foarte important al familiei mele a fost foarte, foarte bolnav de curând și a stat în spital pentru aproape două luni de zile.”, a mărturisit artista, potrivit Daily Mail.

”Am fost de mai multe ori la ATI și n-am văzut niciodată acte eroice mai mari decât cele pe care le-au făcut medicii și asistentele în această perioadă.”, a mai adăugat ea, precizând, de asemenea, că a fost impresionată de felul în care se purta personalul medical cu bolnavii.

Citește și: Lady Gaga și Jennifer Lopez, apariții spectaculoase la inagurarea lui Joe Biden. Cu ce ținute au impresionat

”Și-au pus inima în munca lor și au avut grijă chiar și de mine, deși nu m-au recunoscut prin acel echipament și măști. Mă întrebau mereu: ”Ce faci, cum este ruda ta? E totul OK? Putem să facem ceva pentru tine?”, a mai povestit artista.

Lady Gaga a participat la ceremonia de investire a lui Joe Biden

Lady Gaga a urcat pe scena organizată în fața Capitoliului, pentru a interpreta imnul SUA la învestirea lui Joe Biden în funcția de președinte.

Artista de 34 de ani, câștigătoare de Grammy și Oscar, a interpretat imnul SUA la ceremonia de inaugurare, apoi i s-a alăturat lui Michael, iubitul ei, pentru a urmări continuarea festivităților.

Citește și: Lady Gaga a vrut să se sinucidă. Cântăreața, mărturisiri sfâșietoare: ”Obișnuiam să-mi fac rău singură!”

Anul trecut, la începutul lunii februarie, cântăreaţa Lady Gaga a făcut oficială relația cu Michael Polansky, în vârstă de 42 de ani. Artista a fost surprinsă de mai multe ori în compania acestuia. Însă, până acum, presa americană l-a prezentat numai drept un bărbat misterios. Polansky este preşedinte director general al companiei Parker Group. Lady Gaga a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care apare în braţele acestuia pentru a confirma noua ei relaţie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?