lady gaga
Divertisment

Lady Gaga este criticată de un fost membru al echipei sale

Lady Gaga, acuzată că a concediat un membru din staff prin e-mail: ”Nici nu sunt sigură că l-a scris ea!”De ce a fost revoltată artista

Lady Gaga este în centrul unui scandal uriaș, după ce Laurieann Gibson, fostul ei creative director, a dezvăluit că artista a concediat-o prin e-mail.

Laurieann Gibson, în vârstă de 51 de ani, a ajutat-o pe Lady Gaga să devină un adevărat superstar, cu albumul ei de debut ”The Fame Monster”. Tot ea a fost și cea care a organizat turneul ”Monster Ball”. Ulterior, ea a început să lucreze și pentru alte nume internaționale, precum Naomi Campbell ori Katy Perry. Oamenii din jurul artistei n-au fost de acord, întrucât își doreau ca ea să se concentreze exclusiv pe Lady Gaga.

2014 iHeartRadio Music Awards - Arrivals
LOS ANGELES, CA - MAY 01: Choreographer Laurie Ann Gibson attends the 2014 iHeartRadio Music Awards held at The Shrine Auditorium on May 1, 2014 in Los Angeles, California. iHeartRadio Music Awards are being broadcast live on NBC. (Photo by Jason Merritt/Getty Images for Clear Channel)

”Unii oameni din jurul ei au considerat că n-ar trebui să lucrez cu alți artiști. Credeau că-i știrbesc din succes.”, a scris femeia în cartea pe care a lansat-o de curând.

Citește și: Lady Gaga, primele declarații despre drama din viața ei: ”S-a îmbolnăvit de Covid-19, a fost internat în spital aproape două luni!”

Ulterior, aceasta a fost concediată printr-un e-mail: ”Nici nu sunt sigur că l-a scris ea singură.”, a mărturisit Giibson.

Ea susține, însă, că perioada în care a lucrat cu Lady Gaga a fost una ”foarte interesantă”.

Până acum, Lady Gaga nu a răspuns acestor acuzații.

Lady Gaga a dezvăluit că un membru al familiei a fost bolnav de Covid-19

De curând, câștigătoarea a 11 premii Grammy a dezvăluit că un membru important al familiei ei a fost internat în spital pentru aproape două luni, fiind infectat cu noul coronavirus.

Artista în vârstă de 34 de ani a precizat că ”un membru foarte important al familiei ei” a fost internat în spital după ce s-a simțit ”foarte, foarte rău”.

Citește și: Noi dezvăluiri despre relația dintre Lady Gaga și Michael Polansky: ”E înnebunită după el!”

Întrebată ce i-a dat speranță anul trecut, artista a recunoscut: ”Trebuie să fiu sinceră. Sunt pe punctul de a plânge la finalul acestui apel, întrucât este real. Au fost doctorii, asistentele, muncitorii esențiali. Nu am vorbit despre asta până acum, însă îți voi spune că un membru foarte important al familiei mele a fost foarte, foarte bolnav de curând și a stat în spital pentru aproape două luni de zile.”, a mărturisit artista, potrivit Daily Mail.

”Am fost de mai multe ori la ATI și n-am văzut niciodată acte eroice mai mari decât cele pe care le-au făcut medicii și asistentele în această perioadă.”, a mai adăugat ea, precizând, de asemenea, că a fost impresionată de felul în care se purta personalul medical cu bolnavii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri