Lady Gaga exits a studio in New York
Divertisment

Lady Gaga în New York. Profimedia

Lady Gaga, într-o pereche de încălțări imposibile. Artista, exercițiu de echilibru pe străzile din New York

Exercițiu de echilibru pe străzile din New York pentru Lady Gaga. Celebră pentru ținutele ei nonconfromiste, artista a atras toate privirile din nou. De data acesta fost fotografiată într-o rochie mulată neagră la care a asortat o pereche de încălțări imposibile.

Actrița și cântăreața americană în vârstă de 35 de ani a mers la o întâlnire de afaceri purtând ghete cu platformă și tocuri uriașe, caracteristice stilului ei.

În urmă cu câteva luni, vedeta din „A star is born” se afla la polul opus, optând pentru o pereche de pantofi eleganți, cu tocuri cui, în timpul filmărilor pentru House of Gucci.

American singer Lady Gaga looks every inch a glamourous pop star wearing her animal printed kaftan and black studded face mask out in Rome.
Rome, ITALY - American singer Lady Gaga looks every inch a glamourous pop star wearing her animal printed kaftan and black studded face mask and not to mention her new brunette look pictured out and about in Rome. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 593253891, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN ITALY, Model Release: no

Curând, Gaga și Grimes vor pregăti o surpriză fanilor lor: un featuring ce se va regăsi pe albumul de remixuri Chromatica.

Vezi și:

Catherine Zeta-Jones, mesaj emoționant după ce și-a revăzut părinții după mai bine de un an și jumătate: ”Sunt binecuvântată!”

Etichete: lady gaga

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri