Lady Gaga
Divertisment

Credit foto: Instagram

Lady Gaga, irezistibil de senzuală. Cântăreața a pozat fără haine, iar fanii au reacționat: ”Pur și simplu strălucești!”

Lady Gaga este în centrul atenției după ce a pozat într-o ipostază incendiară pentru a-și promova brandul de produse cosmetice.

Lady Gaga, celebra cântăreață care a făcut furori cu piesa ”Shallow”, și-a lansat o linie de produse cosmetice anul trecut, iar acum aceasta a pozat topless.

Într-o imagine făcută publică pe contul personal de socializare, Lady Gaga și-a impresionat total fanii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Lady Gaga a vrut să se sinucidă. Cântăreața, mărturisiri sfâșietoare: ”Obișnuiam să-mi fac rău singură!”

Îmbrăcată doar într-o pereche de bikini, Lady Gaga și-a etalat trupul perfect sculptat, decorat de tatuaje. Cu ajutorul extensiilor, însă, ea și-a acoperit sânii.

”Poate că vremea se răcește, dar noi încălzim puțin lucrurile!”, a scris ea în dreptul imaginii, care a atras peste 100.000 de aprecieri.

”Arăți demențial.”, ”Strălucești”, ”Ești senzațională!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Lady Gaga și-a lansat o linie de produse cosmetice anul trecut. Brandul Haus Laboratories a fost lansat anul trecut, în luna septembrie, și este disponibil în peste țări, inclusiv în SUA, Germania, Japonia și sunt vândute în exclusivitate pe Amazon.

Citește și: Lady Gaga, surprinsa in haine mulate pe strazile din Los Angeles. Cum arata corpul artistei

Artista, care a câștigat anul acesta un Oscar pentru piesa „Shallow”, a declarat că Amazon a fost partenerul ideal deoarece a îmbrățișat mesajul ei de acceptare de sine.

”Există companii care mă văd și văd ceea ce eu apăr și felul în care eu văd lumea și, dacă aceste lucruri nu sunt în perfectă concordanță cu ceea ce fac ei spun: „Poți schimba jumătate din ecuație?”. Răspunsul este nu”, a povestit Gaga pentru publicația The Business of Fashion, citată de Reuters.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri