Lauren Sanchez și Jeff Bezos, la Casa Albă
Divertisment

Lauren Sanchez și Jeff Bezos, la Casa Albă / Profimedia Images

Lauren Sanchez, iubita lui Jeff Bezos, criticată pentru rochia decoltată purtată la Casa Albă: „Banii nu pot cumpăra bunul gust!”

Lauren Sanchez, partenera lui Jeff Bezos, a fost criticată pentru ținuta extravagantă purtată la o cină organizată la Casa Albă, fiind considerată „lipsită de clasă”.

În timp ce Jeff Bezos se aștepta să fie în centrul evenimentului, toate privirile au fost ațintite asupra partenerei sale, Lauren Sanchez, care a ales să poarte o rochie al cărei preț ajunge la 2.200 de dolari. Creația vestimentară roșie, realizată din dantelă în partea de sus, a fost pusă în valoare de un decolteu adânc, ce i-a subliniat perfect formele. 

Lauren Sanchez și Jeff Bezos, la Casa Albă

Ea a ales să poarte această rochie la un eveniment important organizat de Joe Biden la Casa Albă, în onoarea prim-ministrului Japoniei, Fumio Kishid. Deși a fost în centrul atenției, mulți dintre utilizatorii de internet au criticat-o pe fosta jurnalistă, considerând că rochia aleasă a fost nepotrivită pentru eveniment.

Lauren Sanchez și Jeff Bezos, la Casa Albă

Citește și: Lauren Sánchez, primele declarații despre relația pe care o are cu miliardarul Jeff Bezos: ”Mă inspiră în fiecare zi!”

„La naiba, Lauren Sanchez a purtat rochia aia la o cină la Casa Albă? Ar fi trebuit să dea dovadă de mai multă eleganță, nu?”, a fost mesajul lăsat de un utilizator pe rețeaua X.

„Lauren Sanchez și milionarul Jeff Bezos la Casa Albă. Bănuiesc că banii nu pot cumpăra bun gust și ținute potrivite”, a comentat un alt internaut.

„Total nepotrivită pentru o cină la Casa Albă. Nu a avut pic de respect!”, „Pe bune, ar fi trebuit să înțeleagă că există un protocol. Japonezii vor crede că este o dansatoare”, „Banii nu cumpără și bunul gust!”, „S-a dus la o cină frumoasă sau la club?”, „Oare la ce s-o fi gândit? Nu a dat dovadă de niciun pic de respect”, au fost câteva dintre comentariile apărute pe „X”. 

Citește și: MacKenzie Scott, două divorțuri în mai puțin de trei ani. Fosta soție a lui Jeff Bezos s-a despărțit de profesorul care o cucerise

Bezos și Sánchez, o fostă jurnalistă, actualmente filantroapă, au făcut publică relația lor pentru prima dată în 2019. De când Bezos și Sánchez au început să se întâlnească, au păstrat discreția cu privire la relația lor, în afara faptului că au fost fotografiați la diverse evenimente.

Lauren Sanchez și Jeff Bezos, divorțuri cu scandal

Jeff Bezos și Lauren Sanchez au dezvăluit că formează un cuplu în 2019, când acesta era căsătorit cu Mackenzie Scott, de care a divorțat după 25 de ani de căsnicie.

La vremea când s-a aflat că Lauren și Jeff sunt împreună, Sanchez era căsătorită cu Patrick Whitesell, co-CEO al WME, o agenție de talente hollywoodiene. Sanchez și Whitesell erau soț și soție din 2005, dar ar fi locuit separat când a fost făcută publică relația pe care ea o avea cu Bezos.

Citește și: Fosta soție a lui Jeff Bezos s-a căsătorit în secret cu un profesor al copiilor ei. Fondatorul Amazon a făcut public un mesaj inedit

Potrivit tabloidelor, MacKenzie știa de aventură când a izbucnit scandalul. Familia Whitsell ar fi fost apropiată de Bezos, iar cele două cupluri locuiau în apropiere, în Seattle.

După finalizarea divorțului care a transformat-o pe MacKenzie într-una din cele mai bogate femei ale lumii, Sanchez și Whitesell au depus și ei actele de separare. Procesul s-ar fi terminat în octombrie.

Prima apariție publică a lui Jeff Bezos cu Lauren Sanchez a fost la Wimbledon, la scurt timp după ce divorțul miliardarului s-a încheiat.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri