2020 Breakthrough Prize - Red Carpet
Divertisment

Lenny Kravitz / Foto: Getty Images

Lenny Kravitz, fizic sculptat la 59 de ani. Artistul s-a lăsat pozat la bustul gol, pe stradă. Naomi Campbell: "Dumnezeule, ai milă"

Lenny Kravitz – muzician, actor, scriitor, designer, tată, style icon și rock star – și-a lăsat o amprentă extinsă asupra culturii pop de-a lungul carierei sale, de la câștiguri Grammy și filme de succes până la colecții de mobilier și ... meme-uri pe Twitter. La 59 de ani, artistul sfidează vârsta din buletin și impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale nonconformiste.

Săptămâna aceasta, Kravitz s-a lăsat fotografiat la bustul gol, spre încântarea fanilor de pe Instagram. În descriea imaginii a notat: „6.56 pm”. Iar comentariile au curs la postarea sa.

Naomi Campbell: Dumnezeule, ai milă

De departe, Naomi Campbell a fost super impresionată de abdomenul cu pătrățele etalat de Kravitz la aproape 60 de ani: „Dumnezeule, ai milă”, a reacționat modelul, postând și trei inimi în flăcări.

„Pentru tine vârsta nu însemnă nimic”, „Stau aici, cu gura deschisă, încercând să găsesc cuvintele”, „La 7, mâncam o gogoașă”, „Respect. 59 de ani”, „Lenny, Dumnezeule!”, i-au scris urmăritorii pe Instagram.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urmă cu doi ani, actorul Channing Tatum a rămas la fel de uimit de fizicul parcă sculptat al lui Kravitz.

Channing, care trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fiica lui Lenny, actrița Zoe Kravitz, a comentat la o fotografie a lui Lenny: „Dumnezeule mare! Ce mânânci, ce e în apa pe care o bei sau poate sunt genele tale. Nu e firesc! Îți lucrezi abdomenul în fiecare zi?”.

Cântărețul i-a răspuns glumind: „Omule încerc să prind următorul rol din Magic Mike. Ai vreo cunoștință?”. Tatum a jucat în Magic Mike (2012) și Magic Mike XXL (2015).

Zoe Kravitz este fiica lui Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet. Cele două staruri s-au despărțit în 1993.

Saint Laurent : Front Row - Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2020/2021
Lenny Kravitz și fiica sa, Zoe kravitz. Getty Images

Lenny Kravitz este printre cei mai recunoscuți artiști din lume. Până în prezent, el este singurul artist masculin care a câștigat vreodată patru premii Grammy consecutive la aceeași categorie. Este și un filantrop de seamă.

Etichete: lenny kravitz

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri