Lenny Kravitz și Lisa Bonet
Divertisment

Lenny Kravitz și Lisa Bonet / Credit foto: Profimedia Images

Lenny Kravitz, dezvăluiri despre relația cu Lisa Bonet, la două decenii de la divorț: „Este parte din viața mea!”

Lisa Bonet și Lenny Kravitz au divorțat în urmă cu mai bine de două decenii, după cinci ani de căsnicie, dar au rămas în relații extraordinare, după cum a explicat și celebrul star rock, într-un interviu acordat recent, potrivit People.

În vârstă de 59 de ani, Lenny Kravitz și Lisa Bonet au divorțat în 1993, după cinci ani de căsnicie, dar au o relație uimitoare și acum, artistul mărturisind că încă mai are sentimente pentru celebra actriță.

„Sunt ceea ce sunt acum grație experienței noastre, grație a ceea ce am fost înainte de ea, ce am devenit când am avut o relație și a ceea ce s-a întâmplat după”, a spus Kravitz.

Cei doi s-au cunoscut la un concert în 1985, iar în scurt timp actrița a devenit partenera și muza lui, inspirându-l să lanseze albumul „Let Love Rule”. Totodată, în cadrul interviului, acesta a povestit și cum a ajuns să aibă dreaduri, care sunt practic semnătura lui în materie de stil.

2020 Breakthrough Prize - Red Carpet
Lenny Kravitz / Foto: Getty Images

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Jason Momoa după ce a anunțat că divorțează de Lisa Bonet. Locul neobișnuit în care s-ar fi mutat

„M-am mutat cu Lisa, mi-am cumpărat instrumentele și alte lucruri, dar cumva am uitat pieptănul. Niciodată nu am plănuit să-mi fac dreaduri, dar după câteva luni părul meu era tocit. Lisa mi-a spus să-l păstrez, mi-a spus că arată bine”.

Kravitz a trăit o perioadă în umbra actriței, dar succesul primelor două albume i-au adus celebritatea mult visată și l-au transformat într-un adevărat sex simbol.

De asemenea, despre Lisa Bonet el are doar cuvinte de laudă chiar și acum, la 20 de ani de la divorț: „M-am căsătorit cu cea mai frumoasă femeie din lume, incredibilă din punct de vedere fizic, dar și la interior, dar nu am fost prea conștient de asta. Eram concentrat pe muzică”.

Kravitz și Bonet, care au împreună o fiică, pe Zoe Kravitz, au o relație strânsă și acum, două decenii de când s-au separat, el mărturisind că mai are sentimente pentru fosta soție.

Citește și: Momentul în care Jason Momoa îl surprinde pe un puști diagnosticat cu o formă rară de cancer: ”Am auzit multe lucruri despre tine!”

„Dragostea nu te părăsește, dar găsește o modalitate de a intra în viața ta. Noi ne-am dorit foarte mult asta și, privind în urmă, cred că este cea mai bună parte din viața mea. Lisa ocupă un loc important în inima mea, în sufletul meu și în spiritul meu și nu se va schimba asta. Sunt ceea ce sunt astăzi grație acestei experiențe”, a mai spus el.

Lisa Bonet s-a despărțit și de Jason Momoa

Jason Momoa (42 de ani) și Lisa Bonet (54 de ani) s-au despărțit după 16 ani de relație dintre care peste patru de căsnicie: „Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi ceea ce învățăm să devenim”, au anunțat cei doi, în februarie 2022,  într-o declarație comună.

Jason și Lisa au scris că „dragostea lor continuă”, dar plănuiesc să „ne eliberăm reciproc”.

Citește și: Cel mai sexy bărbat din lume, îmbrăcat în roz pe motor. Motivul pentru care toată lumea a întors privirea după Jason Momoa

„Cu toții am simțit presiunea și schimbările în aceste vremuri în care totul se transformă… O revoluție se desfășoară și familia noastră nu face excepție … am resimțit toate acestea”, se mai arată în comunicatul lor. 

Lisa și Jason au împreună doi copii, o fată și un băiat. Lola are 14 ani și Nakoa-Wolf, 13 ani.

Starul din „Game Of Thrones” și actrița din „Cosby Show” și-au început relația în 2005 și s-au căsătorit în 2017.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri