linda (14)
Divertisment

Linda Evangelista. Profimedia

Linda Evangelista, transformare incredibilă după ce a fost „desfigurată” de o procedură estetică. Apariție la Met Gala, după un deceniu

Linda Evangelista a uimit cu apariția ei la Met Gala, în New York City, prima după aproape un deceniu la acest eveniment, după ce o procedură cosmetică a „desfigurat-o total”.

Fostul supermodel al anilor '90 a purtat o rochie albă, lungă, cu mănuși transparente și cu o estetică retro, la care a asortat o pereche de sandale cu bretele subțiri și cercei verzi, o creație a designerului Ana Khouri.

Linda nu a mai fost prezentă la Met Gala din 2015. 

Ultimii ani au fost extrem de dificili pentru vedeta canadiană.

Despre ținuta ei, Linda a declarat pentru Vogue: „Este atât de ușoară, ca un nor. Mă simt atât de bine în ea și sunt foarte, foarte, foarte fericită.”

Top 10 ținute care au atras atenția la Met Gala 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu

Dramele din viața supermodelului Linda Evangelista. Diagnostic de cancer, mastectomie bilaterală și procedura estetică ce i-a afectat imaginea și cariera

În martie, când a mers în public la Săptămâna Modei de la Paris, Linda a mărturisit că „nu se mai simte vinovată” din cauza procedurii estetice din 2016, despre care a afirmat că a „desfigurat-o” şi i-a afectat grav cariera. 

Fostul supermodel a cerut despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari de la compania responsabilă de respectivul tratament, într-o plângere depusă la tribunalul federal din New York.

Linda Evangelista, diagnosticată cu cancer mamar: ”Știu că sunt cu un picior în mormânt, dar mă bucur că trăiesc!”

EXCLUSIVE: * EMBARGO: Strictly No Web permitted before 8pm BST / 3PM ET 1st July 2022 * PREMIUM EXCLUSIVE: Linda Evangelista Looks Unregnizable As She's Spotted Out In New York After Her Botched Cosmetic Procedure
Linda Evangelista. Profimedia
EXCLUSIVE: **PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** Linda Evangelista Photographed For The First Time In New York Since Stating She Is "Done Hiding" Following Botched Fat-Freezing Procedure
Linda Evangelista, fotografiată în New York, în februarie 2022, pentru prima dată de la intervenția estetică cu probleme. Profimedia

Linda Evangelista a anunțat în 2021 că a fost „desfigurată” de o intervenție estetică ce nu a avut rezultatul scontat, în urmă cu cinci ani. Ea a afirmat că procedura de înlăturare a grăsimii, numită CoolSculpting, dezvoltată de compania Zeltiq, a avut efectul opus celui aşteptat: în loc de o reducere, a produs o multiplicare a celulelor adipoase, modificându-i astfel înfăţişarea.

Fostul model canadian a povestit atunci că s-a ales cu un efect secundar foarte rar al tratamentului de criolipoliză: „Am dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală (PAH), un risc care nu mi-a fost adus la cunoştinţă înainte. PAH nu doar că mi-a distrus mijloacele de trai, ci m-a aruncat într-o spirală a depresiei, îndelungată, trăind o tristeţe profundă şi sentimente de dispreţ faţă de propria persoană”.

Linda Evangelista, înainte și după operații estetice

În urma acestui incident, a rămas „şomeră şi incapabilă să câştige venituri ca model”, după cum a precizat în documentele de la tribunal. Linda a fost unul dintre cel mai bine plătite supermodele ale anilor '90, alături de vedete precum Naomi Campbell şi Claudia Schiffer.

Ea a afirmat în 2021 că nu a mai avut „niciun venit din meseria de model începând din 2016”, în afară de plata pentru o campanie anterioară acelei date, şi a trebuit să renunţe la angajamentele care îi impuneau să apară în public. 

Nu a fost singura dramă prin care Linda a trecut în ultimii ani. Ea a înfruntat și cancerul, suferind o dublă masectomie în 2018, urmată de radioterapie. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri