lionel richie
Divertisment

Lionel Richie / Foto: Profimedia

Lionel Richie, însoțit la un eveniment de iubita mai tânără cu 40 de ani. Lisa avea 25 de ani când s-a îndrăgostit de legendarul artist

Lionel Richie este unul dintre cei 14 muzicieni introduși în Rock and Roll Hall of Fame, la ceremonia ce a avut loc zilele trecute în Los Angeles. Artistul de 73 de ani a avut-o alături pe Lisa Parigi, tânăra de 33 de ani cu care se iubește de multă vreme. 

Richie nu-și arată vârsta, așa că cei care nu cunosc situația lui amoroasă, nu ar bănui că între el și partenera lui este o diferență de 40 de ani. Îmbrăcat în negru din cap până-n picioare, muzicianul a avut-o la brațul său, pe covorul roșu, pe Lisa. Aceasta a ales o salopetă albă, generos decoltată, pe care a asortat-o cu o poșetă de efect și cercei lungi, strălucitori. Tânăra a părut mândră să-și susțină iubitul la un eveniment de o asemenea importanță.

Lionel și-a ținut mâna protector pe spatele iubitei sale tot timpul în care au pozat pe covorul roșu. 

Citește și: Un tânăr s-a căsătorit cu o refugiată din Ucraina, la trei luni de când s-au cunoscut pe Facebook: ”Am știut că va fi soția mea!”

lionel richie alaturi de iubita
Lionel Richie și Lisa Parigi sunt împreună de opt ani. / Foto: Profimedia

Legendarul artist și Lisa sunt într-o relație din 2014, însă au preferat să-și păstreze povestea cât mai departe de ochii curioșilor. Cei doi nu au copii, însă Richie este tatăl lui Nicole (41 de ani), pe care a adoptat-o alături de prima lui soție, Brenda, iar alături de a doua parteneră, Diane Alexader, îi are pe Miles, de 28 de ani, și pe Sofia, de 24 de ani.

Lisa Parigi este model și designer și s-a născut în Elveția. "E extrem de frumoasă, dar, mai presus de toate, e deșteaptă și mă ajută să mă descurc în lumea mea nebună" spunea Lionel Richie, în 2019, despre iubita lui.

Citește și: Cine este și cum arată Romina, soția româncă de 32 de ani a miliardarului Piero Ferrari. Îi desparte o diferență de vârstă de 45 de ani

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri