Un tânăr s-a căsătorit cu o refugiată din Ucraina, la trei luni de când s-au cunoscut pe Facebook ”Am știut că va fi soția mea!”
Actualitate

Un tânăr s-a căsătorit cu o refugiată din Ucraina, la trei luni de când s-au cunoscut pe Facebook ”Am știut că va fi soția mea!” / Shutterstock

Un tânăr s-a căsătorit cu o refugiată din Ucraina, la trei luni de când s-au cunoscut pe Facebook: ”Am știut că va fi soția mea!”

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, care trăiește în Marea Britanie, s-a căsătorit cu o refugiată din Ucraina la mai puțin de trei luni de când a cunoscut-o pe Facebook, în timp ce aceasta căuta o soluție pentru a fugi din țara care a fost invadată de Rusia.

Luke Dickinson, în vârstă de 28 de ani și Vira Klimova, o femeie de 37 de ani, s-au căsătorit în luna septembrie, la mai puțin de trei luni de când s-au cunoscut pe un grup de Facebook dedicat refugiaților ucraineni.

Potrivit Daily Star, Luke Dickinson, în vârstă de 28 de ani, a folosit Google Translate pentru a comunica cu Vira, pe care a cunoscut-o pe un grup de Facebook înființat pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina.

Citește și: Reacția unei refugiate din Ucraina, acuzată că a fugit cu soțul unei britanice: “Nu am furat pe nimeni. A fost decizia lui”

Femeia în vârstă de 37 de ani, era consultant la o firmă de avocatură din Odessa în momentul în care s-a întors acasă și și-a găsit apartamentul distrus de o bombă lansată de ruși în cadrul ”operațiunii militare speciale”, ce a fost declanșată în luna februarie.

Pentru că se temea pentru viața ei, femeia a decis să fugă din țară cu fiica ei, Karina. A ajuns în Bristol, acolo unde trăiește una dintre prietenele ei. La scurt timp, însă, ea a ajuns să vorbească cu Luke, un tânăr care s-a implicat în ajutorarea refugiaților.

”I-am văzut fotografiile și i-am trimis un mesaj privat. Am râs, am glumit, mi s-a părut că are un simț al umorului perfect. Mulți spun că există puține persoane care înțeleg simțul umorului al britanicilor, însă ea se numără printre aceștia.”, a povestit bărbatul. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: O refugiată din Ucraina, clipuri virale pe TikTok, în care arată cum a fost primită în România. Tânăra, cazată într-o sală de sport

Vira și Karina au ajuns în Bristol pe 6 aprilie, alături de prietena ei, așa că imediat a început să ia lecții de engleză și să înceapă procesul pentru a-și găsi un serviciu.

Luke, în schimb, și-a dorit mai mult, așa că a invitat-o la o întâlnire. Era începutul lunii iulie: ”Am întrebat-o dacă i-ar plăcea să bem ceva în cada mea la prima vedere. Am încercat să vorbim, am folosit Google Translate. A fost o atracție de la început. A rămas peste noapte, iar în scurt timp am știut că vreau mai mult.”, a povestit tânărul care a povestit că a știut că Vira îi va fi soție după două săptămâni.

Fără să stea pe gânduri, el a cerut-o de soție în timpul unei vizite în Londra, ce a avut loc la sfârșitul lunii august, iar Vira n-a ezitat.

Cei doi s-au căsătorit pe 30 septembrie, iar la eveniment Vira a ținut un discurs și în engleză și în limba maternă. Din acest motiv, acum Luke vrea să învețe ucraineana.

Citește și: Visul de iubire s-a spulberat. Britanicul și ucraineanca pentru care și-a părăsit familia s-au despărțit: ”A fost o greșală!”

Se simte norocoasă să știe că e în siguranță.”, a povestit Luke, în timp ce Vira a adăugat: ”Nu-mi vine să cred cât de norocoasă sunt, vin dintr-un război, mi-am lăsat casa și am ajuns să-mi cunoscut sufletul pereche. Am știut că ne este menit să fim împreună”.

Lukke și Vira își doresc, de asemenea, să organizeze o a doua nuntă în Ucraina, odată ce războiul din Ucraina se va încheia.

Etichete: barbat , razboi , refugiata

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri