printul harry si meghan markle
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle își pierd urmăritorii de pe Instagram / Foto: Profimedia

Locul neobișnuit în care Meghan Markle și prințul Harry au avut prima întâlnire. Cei doi au ascuns că au o relație timp de șase luni

Atunci când s-au cunoscut, prințul Harry și Meghan Markle au dorit să țină relația secretă pentru un timp, astfel că locurile în care s-au întâlnit trebuiau să fie cât se poate de neconvenționale, pentru a nu atrage atenția asupra lor. 

Cei doi s-au întâlnit în secret aproximativ șase luni în 2016, înainte ca povestea dintre nepotul Reginei și actrița din serialul „Suits” să devină una oficială. La început, când Meghan venea în Londra pentru a se întâlni cu Harry, cei doi încercau pe cât posibil să nu atragă atenția asupra lor, astfel că, una din primele lor întâlniri a fost într-un supermarket. Cei doi s-au prefăcut că nu se cunosc pentru a nu fi descoperiți.

„Oamenii care mă văd pe stradă sau în locuri publice îmi aruncă priviri ciudate și vin la mine să mă salute de fiecare dată. Când eram la început, i-am scris în mesaj că un supermarket este cel mai potrivit loc pentru o întâlnire. Purtam o șapcă de baseball și mă uitam la podea, încerând să nu fiu recunoscut. Este uimitor cât de multă gumă de mestecat este pe jos. Este o mizerie!”, a povestit prințul Harry anul trecut la podcastul lui Dax Shepard. 

Citește și: Meghan Markle și prințul Harry, criticați pentru că au lipsit de la comemorarea prințul Philip: ”E o palmă peste față pentru Regină!”

De la acea întâlnire, Meghan și Harry au decis că vor să fie toată viața împreună, astfel că s-au căsătorit, au petrecut timp ca membri ai familiei regale, au deja doi copii împreună și acum locuiesc în California unde au început o viață nouă. Harry este foarte fericit în SUA, dezvăluind că se simte mult mai liber. 

„Aici pot să ridic privirea, să mă plimb când vreau, unde vreau și mă simt liber”, a mai declarat prințul Harry. 

De când a luat decizia de se muta în California alături de familia întemeiată cu Meghan Markle, Harry s-a întors doar de două ori în Marea Britanie - pentru înmormântarea bunicului său, a prințului Philip și pentru a dezveli o statuie a regretatei sale mame, prințesa Diana. Meghan și fiul lor, Archie, nu s-au mai întors de atunci, iar micuța Lilibet nu a fost niciodată în Marea Britanie de când s-a născut. 

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, ținta glumelor la BAFTA 2022. Ce a spus Rebel Wilson despre interviul pe care i l-au acordat lui Oprah

Prințul Harry și Meghan Markle au lipsit de la comemorarea prințul Philip de săptămâna trecută, acesta susținând că nu a fost prezent la eveniment din cauza că nu mai beneficiază de protecție din partea Ministerului de Interne. 

„Prințul Harry a moștenit încă de la naștere un risc de securitate pe viață. El rămâne al șaselea moștenitor la tron, a îndeplinit două turnee regale în Afganistan, iar în ultimii ani, familia sa a fost supusă amenințărilor neonaziste și extremiste. Cu toate că a renunțat la îndatoririle regale, profilul său de membru al familiei regale nu s-a schimbat. Nici amenințarea la adresa lui și a familiei sale. Ducele și ducesa plătesc o echipă de bodyguarzi pentru securitatea familiei lor. În absența unei astfel de protecție în Marea Britanie, prințul Harry și familia sa nu se pot întoarce acasă.”, a declarat un reprezentant legal al ducelui. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri