Demi Rose
Divertisment

Demi Rose a devenit imaginea unei firme de haine. / Foto: Profimedia

Silueta clepsidră și formele generoase au transformat-o în model. Demi Rose, imaginea unor haine imposibil de ignorat

Demi Rose încinge iar atmosfera, de data aceasta cu o campanie publicitară pentru un brand de haine. Tânăra de 26 de ani a pus mâna pe un contract important, după ce a devenit imaginea unei firme de îmbrăcăminte.

Majoritatea hainelor cărora Demi le face reclamă sunt doar pentru curajoase, multe dintre ele fiind foarte decupate în zona decolteului
În costume de baie, rochii strâmte care-i îmbrățișează formele sau compleuri colorate, Demi afișează o siguranță care le-ar face invidioase pe multe femei.

Demi Rose


Tânăra care a devenit vedetă grație formelor sale generoase și a siluetei clepsidră este urmărită doar pe Instgram de peste 16 milioane de admiratori, care așteaptă să vadă cu ce îi mai poate surprinde.

Demi Rose

Citește și: Demi Rose, într-un costum de baie imposibil. Cum arată piesa vestimentară excentrică pe care puține femei ar avea curajul să o poarte

Cine este Demi Rose

Demi Rose


Demi Rose s-a născut în 27 martie 1995, în Birmingham, Anglia, unde și-a petrecut copilăria. Modelul este fiica cea mare a lui Barrie Mawby și Christine Mawby. Tatăl ei era director bancar, în timp ce mama ei era fost consilier NHS.

Din păcate, tatăl lui Demi a decedat la vârsta de 80 de ani, iar mama ei a murit la vârsta de 63 de ani. Aceștia aveau o casă de 300.000 de lire sterline în Sutton Coldfield, Birmingham.

Demi Rose a ajuns pentru prima oară în atenția presei de scandal în 2016, când a avut o relație cu rapperul Tyga, care tocmai se despărțise de Kylie Jenner. Paparazzii au fost non stop pe urmele lor, iar de aici înainte Demi nu a mai părăsit niciodată lumina reflectoarelor. Tânăra britanică nu face nimic concret pentru a-și menține celebritatea: este suficient să pozeze în costum de baie pe Instagram și imediat tabloidele preiau conținutul postat de ea.

 

 

Citește și: Demi Rose și-a pus în valoare silueta clepsidră într-o rochie strâmtă și transparentă. "Ești o capodoperă"

Foto: Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri