Meghan, ducesa de Sussex, la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Profimedia
Divertisment

Meghan, ducesa de Sussex, la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Profimedia

Lovitura primită de Meghan Markle de la familia regală. Gestul care a mâhnit-o pe soția prințului Harry chiar de ziua ei

Meghan Markle se bucură de atenția presei internaționale chiar și după plecarea din Marea Britanie. Fosta actriță a creat probleme în lanț în familia soțului ei, iar acum a primit o lovitură puternică chiar de ziua sa de naștere. 

Vineri, ducesa de Sussex a împlinit vârsta de 42 de ani, sărbătorind cu stil în Montecito, California, fiind înconjurată de prințul Harry și de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet. Cu toate acestea, Meghan nu a fost băgată în seamă de familia soțului ei. 

Familia regală britanică a devenit în ultimii ani foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde abordează aspecte cu privire la evenimentele și proiectele Casei Regale și ale membrilor săi. Este cunoscut faptul că atunci când este ziua de naștere a unuia dintre ei, familia regală postează un mesaj aniversar pe conturile sale. Nu a fost cazul și de ziua lui Meghan Markle, semn că fost actrița a deranjat mult cu acțiunile pe care le-a făcut în ultimul timp. 

Citește și: Soții Beckham au rupt prietenia cu Meghan Markle și prințul Harry: "David e furios". Semne care arată că relația s-a răcit

„Uneori, cel mai puternic mesaj pe care îl poți trimite este atunci când nu spui nimic”, a declarat Andy Barr de la 10Yetis pentru The Mirror US. „Sunt sigur că au existat mesaje private pe care ducesa le-a primit, dar tăcerea pe rețelele de socializare este cel mai mare indiciu de a-i ignora prezența pe care ți-l poți imagina”, a adăugat acesta. 

„Postările de pe rețelele de socializare sunt echivalentul sintagmei „totul este în regulă”, spusă chiar și atunci când în mod clar nu este. Dacă cei din familia regală ar fi spus ceva, mesajul ar fi fost supraanalizat, așa că s-au gândit că este mai bine să tacă. Să nu uităm nici faptul că familia regală ține mine durerea pe care Meghan și Harry au provocat-o în trecut, mai ales gestul făcut de ei în timp ce țara încă jelea pierderea reginei Elisabeta”, a mai spus Andy. 

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry nu ar divorța niciodată de Meghan Markle. Traumele din trecut sunt prea puternice

Meghan Markle și soțul ei, prințul Harry, au decis să renunțe la îndatoririle regale în 2020. Cuplul s-a mutat la scurt timp în Montecito, California, pentru a-și începe noua viață departe de Anglia, alături de familia lor. Cei doi locuiesc acum în zona Santa Barbara împreună cu cei doi copii ai lor Archie și Lilibet.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri