madalina ghenea si emil rengle w
Divertisment

Mădălina Ghenea, vacanță de vis în Mexic în compania lui Emil Rengle, coregraful vedetelor. În ce ipostaze s-au filmat cei doi

Mădălina Ghenea se află în vacantă în Mexic, de unde își încântă fanii cu cele mai spectaculoase fotografii și filmuleţe de pe plajă.

madalina

Extrem de frumoasă și cu un corp de invidiat, Mădălina nu ezită își etaleze formele pe rețelele sociale în cele mai sumare ținute sau chiar în costume de baie minuscule. Aflată pe plajă în Tulum, Mădălina a pus la cale o serie de coregrafii alături de Emil Rengle, cu care și-a surprins fanii, încântați atât de mișcările vedetei, cât și de aparițiile acesteia în costum de baie.

diplo5

Citeşte şi: Laura Cosoi, imagine îndrăzneață pe Instagram. Fanii au apreciat să o vadă pe mămică și în această ipostază

Cu un bronz de invidiat și un aer de vacanță, modelul a dansat pe ritmurile piesei "On My Mind", a lui Diplo, atrăgând atenția acestuia și, bineînțeles, pe cea a urmăritorilor ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Ești reală?", "Mi- întinde un mușchi al spatelui dacă încerca dansez așa", "Ești superbă", "Cea mai frumoasă femeie."

Citeşte şi: Xenia Deli, imagini rare cu soțul miliardar. Cât de mult îl iubește pe bărbatul cu 36 de ani mai mare ca ea

Chiar si artistul Diplo a comentat la postarea acesteia si a publicat fotografia Madalinei pe profilul sau de Instagram.

diplo

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri