Madalina Ghenea
Divertisment

Mădălina Ghenea, imagine neașteptată de Valentine’s Day. Cum și-a surprins românca fanii: ”Singurul bărbat din viața mea!”

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai frumoase femei din România, însă actrița nu pare să aibă noroc în dragoste.

Astfel, actrița româncă, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit chiar de Valentine’s Day, în timp ce oameni din toate colțurile lumii sărbătoreau iubirea în cuplu, că este singură.

Mădălina Ghenea a făcut publică o fotografie în care apare într-o ținută sumară, alături de un urs din pluș.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Surorile Kardashian, ședință foto incendiară de Valentine's Day. Care dintre surori a îndrăznit să poarte cel mai mic bikini posibil

”Happy Valentine’s Day. Ce părere aveți despre dragostea mea? Despre singurul bărbat din viața mea?”, a scris Mădălina Ghenea în dreptul imaginii în care apare în bikini și într-un top mulat, alături de un urs din pluș gigant.

Imaginea inedită a adunat peste 40.000 de aprecieri, dar și numeroase comentarii: ”Un urs norocos.”, a comentat cineva, în timp ce altcineva a reacționat: ”E mereu acolo pentru tine. Un adevărat gentleman.”.

Citește și: Demi Rose, într-o rochie ultra mulată, cu un decolteu uriaș. Fanii, impresionați total: ”Ești perfectă!”

Mădălina Ghenea este mama unei fetițe

Mădălina Ghenea a devenit mama unei fetițe în 2017, în luna aprilie, după mai puțin de un an de relație cu tânărul de bani gata Matei Stratan. Deși păreau îndrăgostiți până peste cap, cei doi nu au reușit să treacă peste probleme și s-au separat. Actrița a acceptat să intre în familia lui Matei Stratan la nici o lună de când l-a cunoscut pe tânăr, când a și rămas însărcinată cu fiica lor.

De asemenea, de curând, Mădălina Ghenea a intrat în atenția presei după ce s-a spus că are o relație cu Nicolo Zaniolo, fotbalist la AS Roma, care este cu 12 ani mai tânăr decât modelul român. Ea a negat, însă, această informație.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri