Mădălina Ghenea
Divertisment

Mădălina Ghenea a participat la petrecerea lui Elton John. / Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea, invitată la petrecerea lui Elton John. Rochia cu spatele gol a ajutat-o să se facă remarcată în marea de vedete

Nu numai Vanity Fair organizează o petrecere an de an, în cinstea galei Oscar, ci și Elton John face asta. Artistul are și un scop pentru care devine anual amfitrionul unui eveniment de o asemenea amploare: strânge fonduri, prin intermediul organizației lui caritabile, pentru bolnavii de HIV-SIDA și pentru cercetarea în domeniu. În 2024, printre invitați s-a numărat și Mădălina Ghenea.

Românca a fost în companie selectă. Nadia Comăneci, Donatella Versace, Sharon Stone, Danny DeVito, Elizabeth Hurley și Heidi Klum sunt doar câteva dintre vedetele care au răspuns prezent la seara găzduită de legendarul artist britanic.

Citește și: Mădălina Ghenea, vedetă în prezentarea de modă a fostului ei logodnic, Philipp Plein. Apropieri acum, iubire de 38 de zile în 2016

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea a participat la petrecerea lui Elton John. / Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea a vrut să nu treacă neobservată în marea de staruri internaționale. A îmbrăcat o rochie nude, elegantă, cu trenă și aplicații strălucitoare, dar și cu crăpătură pe picior. Elementul surpriză a fost spatele complet gol al ținutei, pe care actrița a ținut să-l arate în fața fotografilor. Mădălina a fost pozată din toate unghiurile și s-a bucurat să fie alături de staruri de primă mână.

Citește și: Mădălina Ghenea, mișcări languroase într-un avion privat, doar în costum de baie. Părerile au fost împărțite: “Ce-s gesturile astea?”

Elton John a încheiat în vară turneul de adio, dar seara trecută a trecut din nou în spatele pianului. Reprezentația lui a avut un scop nobil: strângerea de fonduri. Și a reușit să adune o sumă impresionantă. Conform Variety, 10,8 milioane de dolari s-au strâns în vistieria fundației sale, un record al serilor pe care artistul le ține de 30 de ani încoace. Organizația lui își propune să ajute la eradicarea bolii SIDA până în 2030. Printre obiectele licitate au fost două perechi de cercei de câte 500.000 de dolari fiecare, un pian Yamaha semnat de Elton John, un ceas din colecția lui personală, o ilustrație a lui Andy Warhol, dar și intrări la Vanity Fair Oscar Party.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri