madalina ghenea si philipp plein
Divertisment

Mădălina Ghenea și Philipp Plein, la Săptămâna Modei de la Milano 2023 / Foto: Instagram

Mădălina Ghenea, vedetă în prezentarea de modă a fostului ei logodnic, Philipp Plein. Apropieri acum, iubire de 38 de zile în 2016

Nu mulți se așteptau, dar Mădălina Ghenea a făcut parte din prezentarea de modă a fostului ei logodnic, Philipp Plein. Designerul german și-a prezentat noua colecție la Săptămâna Modei de la Milano și a invitat-o și pe Ghenea să-i îmbrace ținutele și să defileze.

Iubire fulgerătoare de 38 de zile, în 2016. Logodnă și tatuaje cu numele lor

Citește și: Mădălina Ghenea, mișcări languroase într-un avion privat, doar în costum de baie. Părerile au fost împărțite: “Ce-s gesturile astea?”

Cei doi s-au iubit cu foc în 2016 și chiar s-au și logodit după o relație de doar câteva săptămâni. S-au despărțit, însă, la fel de rapid, după 38 de zile, nu înainte de a face gesturi de iubire spontane, pe care, ulterior, le-au și regretat. Mădălina își făcuse un tatuaj pe gât la acea vreme, cu numele designerului, pe care l-a scos rapid după despărțire. De altfel, și pe inelarul mâinii stângi, cei doi își făcuseră tatuaje identice, dar și Plein scrisese prenumele româncei pe antebraț. În scurtul timp în care au fost împreună, cei doi au trăit la maximum și s-au plimbat la Paris, Cannes sau New York și umpluseră rețelele sociale cu poze incitante de cuplu.

Philipp Plein și Mădălina Ghenea, revedere la Milano

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Fostul iubit al Mădălinei Ghenea e gata să lupte în instanță pentru a o aduce în țară pe fiica lui și a modelului: Vom ajunge și acolo

Acum, șapte ani mai târziu, Philipp Plein este căsătorit și cu al treilea copil pe drum. Cu toate acestea, pozele pe care le-a pus pe Instagram, care-l arată alături de Ghenea, au stârnit o adevărată furtună pe rețelele sociale. Apropiați și îmbrățișați, cei doi au pozat, însă, doar pentru a face reclamă hainelor create de german. 

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea a prezentat moda pentru fostul ei logodnic, Philipp Plein, la Săptămâna Modei de la Milano. / Foto: Profimedia

Mai mult, Mădălina a și defilat într-o rochie argintie, cu crăpătură pe picior și decolteu generos, marca Philipp Plein, în prezentarea de modă cu accente futuriste pe care acesta a pus-o în scenă la Milano. Și pe covorul roșu românca a apărut tot într-o ținută Plein, argintie de sus până jos, o rochie cu o mulțime de franjuri, și cizme asortate.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, într-o ținută creată de fostul ei logodnic, Philipp Plein / Foto: Profimedia

"Simpatie pentru diavolița Mădălina Ghenea", a scris Philipp în dreptul instantaneelor la care fanii i-au scris ba că i s-au încins din nou călcâiele pentru româncă, ba că speră că totul este doar o campanie publicitară, ba că soția lui e mai frumoasă decât Ghenea. De altfel, la prezentarea de modă a fost prezentă și soția designerului, Lucia Bartoli, însărcinată cu al doilea copil al cuplului, al treilea băiețel al lui Philipp Plein. În același timp, Mădălina Ghenea este într-o relație cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri