Mădălina Ghenea
Divertisment

Mădălina Ghenea / Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea, replică acidă după ce un fan "a înțepat-o": "L-ai lăsat pe Dimitrov, amu' ăsta câștigă US Open"

Mulți spun despre ea că este cea mai frumoasă româncă, iar Mădălina Ghenea știe să joace cartea seducției ca nimeni alta. Șatena originară din Slatina a intrat de mică în lumea modei. S-a stabilit în Milano, dar aspirațiile înalte spre lumea filmului au dus-o deseori și la Hollywood. După ce recent a jucat rolul principal, alături de Ed Westwick din "Gossip Girl", în pelicula "Deep Fear", românca a ajuns și mai des în Los Angeles.

În L.A., Mădălina merge cu treabă. Participă la evenimente și face ședințe foto, iar zilele trecute, a și postat pe Instagram câteva poze făcute de fotograful Edward Aninaru.

Citește și: Mădălina Ghenea, invitată la petrecerea lui Elton John. Rochia cu spatele gol a ajutat-o să se facă remarcată în marea de vedete

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-o elegantă rochie neagră, decoltată, cu inserții transparente, pe care a asortat-o cu mănuși lungi, Ghenea a părut o divă din epoca vechiului Hollywood.

"Interviuri în Los Angeles, în timpul săptămânii Oscar", a scris ea în dreptul imaginilor în care apare jucându-se cu mâinile în păr, dar și cu mintea fanilor. 

Citește și: Mădălina Ghenea, vedetă în prezentarea de modă a fostului ei logodnic, Philipp Plein. Apropieri acum, iubire de 38 de zile în 2016

Comentariul care a făcut-o pe Mădălina Ghenea să reacționeze: "L-ai lăsat pe Dimitrov, acum ăsta câștigă US Open"

Printre comentariile strânse la cele mai noi poze al Mădălinei s-au adunat și două negative care au și făcut-o să reacționeze.

"Doar un model, nimic mai mult", a scris o persoană, pentru ca replica ei să vină imediat: "Doar un hater, nimic mai mult".

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov

De asemenea, a ținut să răspundă și altuia care a simțit nevoia să se lege de relația ei scurtă, dar intensă cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov. După doar câteva luni de îndrăgosteală, cei doi s-au despărțit. În prezent, sportivul se află într-un punct bun al formei fizice și al carierei. Tocmai a fost finalist la Miami Open, turneu câștigat de italianul Jannik Sinner, pe care Ghenea l-a și felicitat printr-un Insta Story.

"L-ai lăsat pe Dimitrov, amu' ăsta câștigă US Open", a ținut un internaut să o "înțepe" pe româncă. "Se pare că aduc un noroc extraordinar. Incredibil! Chiar sunt încântată că prezența mea transformă oamenii", a răspuns Mădălina.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri