laura-cosoi
Divertisment

Laura Cosoi, imagine îndrăzneață pe Instagram. Fanii au apreciat să o vadă pe mămică și în această ipostază

Laura Cosoi a împărtășit cu fanii de pe rețelele sociale o fotografie îndrăzneață, în care apare cu părul ciufulit, un tricou negru și lenjerie de dantelă.

În fotografia cu pricina, realizată de un fotograf profesionist, Laura Cosoi arată mai bine ca niciodată, etalându-și silueta perfectă și chipul frumos, iar fanii, care au criticat-o recent pentru pozele needitate, au copleșit-o cu laude:

"Splendidă", "Am crezut că este Edith Gonzales", "Ai revenit. Cea mai sexy din România. Așa da", "Frumoasă rău de tot!"

Citeşte şi: Laura Cosoi, în costum de baie la 6 luni de la naștere. Fanii, impresionați de fotografia needitată a vedetei

De altfel, Laura Cosoi și-a păstrat frumusețea și silueta de invidiat de-a lungul anilor, însă fotografiile recente din Maldive, publicate de aceasta, au stârnit o serie de controverse din partea fanilor, care au certat-o că nu se mai îngrijește ca înainte, mulți interpretând naturalețea și fotografiile needitate o lipsă de atenție pentru propria persoană.

Citeşte şi: Catrinel Sandu, mai fericită ca niciodată. Fosta bebelușă a primit cadou o mașină de zeci de mii de euro de la soțul ei

Laura Cosoi la plaja in Maldive, in costum de baie

Etichete: silueta , corp , laura cosoi

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri