megan fox
Divertisment

Megan Fox / Foto: Profimedia

Mai mult descoperită decât îmbrăcată. Megan Fox, în cea mai îndrăzneață apariție, o rochie din plasă metalică, total transparentă

Cu părul roz și o rochie total transparentă, din plasă metalică, Megan Fox a bifat cea mai îndrăzneață apariție publică de până acum.

Megan Fox a ales cea mai curajoasă rochie din garderobă pentru a participa la petrecerile date în cinstea premiilor Grammy. Cu părul roz, un tatuaj pe tot brațul și un piercing în buza de jos, actrița a afișat un look cu totul deosebit.

Piesa de rezistență a fost rochia complet transparentă, făcută dintr-o plasă metalică. Megan a fost mai mult descoperită, dar acest lucru nu a făcut-o să se simtă incomod sau deranjată că i se vede lenjeria. S-a acoperit parțial, pe covorul roșu, cu un palton din blană artificială.

Megan Fox
Megan Fox / Foto: Profimedia

Citește și: Megan Fox, decolteu abisal, păr roșcat, rochie cu transparențe. Nu-i lipsesc niciodată doza de mister și senzualitatea

Pe Instagram, alta a fost situația, căci Fox a pozat provocatoare, fără a mai acoperi nimic. Deși instantaneele mustesc de senzualitate, nu toți fanii au fost încântați să o vadă expunându-se atât de mult.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai mult, unii au comentat și în legătură cu tatuajul care-i acoperă total unul dintre brațe, spunând că speră să fie un desen temporar.

Citește și: Cum vor arăta divele de la Hollywood peste 30 de ani. Margot Robbie și Megan Fox, printre vedetele „îmbătrânite” cu ajutorul AI

"Nu mă înțelegeți greșit, aceste poze sunt uimitoare. Totuși, aceasta nu mai este Megan Fox. Nu mai arată deloc ca ea"; "Sper că tatuajul de pe braț este fals. Va începe curând să arate ca Machine Gun Kelly (iubitul ei-n.r.)"; "Pare că nu mai știe cine este. La fiecare nou iubit are o nouă identitate"; "Toate arată acum precum Kim K. Avea propria ei frumusețe"; "Este atât de Machine Gun Kelly: tatuajul, părul roz, bijuteria din buză" - au scris oamenii pe Instagram, în dreptul pozelor postate de Megan.

Citește și: Megan Fox, ședință foto de senzație într-un costum de baie minuscul. Formele actriței sunt parcă sculptate

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?