megan fox
Divertisment

Megan Fox, păr roșcat, mister și senzualitate / Foto: Profimedia

Megan Fox, decolteu abisal, păr roșcat, rochie cu transparențe. Nu-i lipsesc niciodată doza de mister și senzualitatea

Megan Fox a bifat o apariție care a lăsat asistența cu gura căscată. Senzuala actriță în vârstă de 37 de ani este protagonista unui număr Sports Illustrated, ediția costumelor de baie, așa că nu putea lipsi de la evenimentul de lansare al celui mai nou număr al revistei. 

Nu a mai apărut atât de des în public în ultimele luni, după ce s-a aflat că există probleme în relația ei cu Machine Gun Kelly. Hotărâți să-și dea o șansă și să lupte pentru iubirea lor, cele două staruri s-au afișat împreună la evenimentul de zilele trecute, chiar dacă nu au pozat în același timp pe covorul roșu, așa cum o făceau deseori, iar actrița nu a purtat inelul de logodnă.

Megan Fox
Megan Fox / Foto: Profimedia

Citește și: Megan Fox, ținută de păpușă Barbie modernă și senzuală. Hainele roz și foarte mulate au făcut-o atracția principală pentru paparazzi

Fără inel, dar cu decolteul la vedere s-a prezentat Megan în fața fotografilor și a invitaților. Într-o rochie lungă, care i-a urmat linia corpului, Megan nu s-a ferit nici de transparențe, întreaga zonă a abdomenului fiind lăsată la vedere prin materialul ținutei. 

La capitolul podoabei capilare, Fox s-a apropiat parcă de numele ei de familie, care înseamnă "vulpe", și a ales să-și vopsească părul într-un roșcat ruginiu care se potrivește cu pielea ei deschisă și cu ochii magnetici.

Megan Fox: "Nu a existat niciun punct în viața mea în care să-mi iubesc corpul"

Cu ocazia ședinței foto pentru Sports Illustrated, Megan Fox a făcut și câteva declarații care i-ar putea surprinde pe mulți. Deși este una dintre cele mai frumoase femei din lume, de multe ori pe lista celor mai sexy vedete, Megan Fox nu se vede deloc așa. Actrița de 37 de ani mărturisește că încearcă din răsputeri să-și iubească trupul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vedeta a oferit și un interviu, în care a explicat de ce nu-și iubește corpul. "Sufăr de tulburare dismorfică corporală (obsesia sau preocuparea exagerată pentru un defect fizic minor. Persoana afectată arată normal pentru cei din jur, însă nu și în viziunea ei -n.r.). Niciodată nu mă văd așa cum o fac ceilalți oameni. Nu a existat niciun punct în viața mea în care să-mi iubesc corpul. Vreau ca toată lumea, nu doar femeile, să aibă respect pentru corpul lor și pentru ei înșiși", a spus Megan. Aceasta a mărturisit că a avut o adevărată obsesie încă din copilărie pentru felul în care arată.

Citește și: Megan Fox a mers la întâlnire parcă direct de la sală. A ieșit pe stradă în bustieră și o pereche minusculă de pantaloni mulați

Citește și: Megan Fox și Kourtney Kardashian, ședință foto incendiară. Au pozat în lenjerie intimă, iar imaginile au stârnit un val de reacții

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri