Megan Fox/ Foto: Instagram
Divertisment

Megan Fox/ Foto: Instagram

Megan Fox, ședință foto de senzație într-un costum de baie minuscul. Formele actriței sunt parcă sculptate

Megan Fox este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, având o silueta de invidiat și trăsături impecabile, greu de ignorat. Actrița știe cum să-și pună în evidență atuurile, astfel că, ședințele foto nu pot fi decât pline de senzualitate. 

Ultimele fotografii postate de vedetă pe contul său de Instagram au fost cu adevărat pe placul fanilor, actrița strângând milioane de aprecieri și zeci de mii de comentarii. Ședința foto a fost realizată într-o junglă, unde Megan Fox părea a fi o zeiță a naturii. Aceasta a purtat un costum de baie minuscul, de un verde smarald, care i-a lăsat la vedere formele voluptoase. 

Fox, în vârstă de 37 de ani, a pozat în cele mai senzuale ipostaze, în timp ce se sprijinea de crengile unui copac uriaș. Costumul de baie i-a acoperit parțial bustul, lăsându-i tatuajele de pe trup la vedere.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Megan Fox și-a acoperit tatuajul cu numele fostului soț. Un șarpe și mai multe flori acoperă zona pelvisului

Fotografiile au fost făcute publice pe contul de Instagram, acolo unde actrița are peste 21 de milioane de urmăritori. „Pădurea este cel mai vechi prieten al meu. Copacii mă strigă pe nume”, a scris Megan la descrierea postărilor de pe rețeaua de socializare. 

Comentariile nu au întârziat să apară, iar fanii actriței au asaltat-o cu complimente: „Doamne, ești extrem de sexy”/ „Ești o zână”/ „Cele mai superbe fotografii văzute vreodată”/ „Cea mai frumoasă femeie”/ „Atât de sexy”/ „Ne omori”/ „Rar vezi așa ceva”. 

Megan Fox nu și-a iubit niciodată corpul

În urmă cu ceva timp, Megan Fox a făcut câteva declarații care i-ar putea surprinde pe mulți. Deși este una dintre cele mai frumoase femei din lume, de multe ori pe lista celor mai sexy vedete, Megan Fox nu se vede deloc așa. Actrița de 37 de ani mărturisește că încearcă din răsputeri să-și iubească trupul.

Citește și: Megan Fox, într-un costum de baie prea mic pentru formele ei, la scurt timp după ce a mărturisit că nu și-a iubit niciodată corpul

Vedeta a oferit un interviu în care a explicat de ce nu-și iubește corpul. „Sufăr de tulburare dismorfică corporală (obsesia sau preocuparea exagerată pentru un defect fizic minor. Persoana afectată arată normal pentru cei din jur, însă nu și în viziunea ei -n.r.). Niciodată nu mă văd așa cum o fac ceilalți oameni. Nu a existat niciun punct în viața mea în care să-mi iubesc corpul. Vreau ca toată lumea, nu doar femeile, să aibă respect pentru corpul lor și pentru ei înșiși", a spus Megan.

Aceasta a mărturisit că a avut o adevărată obsesie încă din copilărie pentru felul în care arată.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri