melissa mccarthy
Divertisment

Mai supla ca oricand. Melissa McCarthy a slabit peste 30 de kilograme si e in forma maxima

Actrita a sustinut inca de la debutul sau ca nu este obsedata de diete, ci ca isi doreste sa-si schimbe stilul de viata. Pentru ca incepuse sa aiba probleme de sanatate din cauza kilogramelor suplimentare, a decis sa adopte un nou regim alimentar.

Criticata pentru greutatea ei, Melissa McCarthy a inceput sa slabeasca dupa ce a inceput filmarile pentru productia "Spy", in care a jucat alaturi de Jason Statham si Jude Law.

"Am slabit datorita unei diete bogate in proteine si a absentei carbohidratilor, dar si cu ajutorul familiei. In plus, am inceput sa nu ma mai stresez si asta m-a ajutat enorm!", a marturisit actrita pentru Daily Mail.

McCarthy a povestit ca la 20 de ani era supla, dar ca nu a apreciat silueta de atunci. Apoi, pe masura ce a inaintat in varsta, a constatat ca sunt alte lucruri mai importante pe lume: "Am doi copii minunati si cel mai iubitor sot de pe planeta. Orice altceva este doar un proiect in lucru."

Intr-un interviu acordat celor de la People, Melissa a povestit ca a incercat o dieta complet lichida, supravegheata de medic, datorita careia a slabit 30 de kilograme in patru luni: "N-as mai face asta niciodata. Eram infometata si nebuna jumatate din timp", a glumit ea.

Recent, actrita a recunoscut ca a reusit sa slabeasca ducand un stil de viata simplu, aproape plictisitor: "Ma trezesc la 4 dimineata, pregateste micul dejun, scot cateii la plimbare, imi pregatesc fetele pentru scoala si le duc la cursuri."

In materie de exercitii fizice, ea a incercat sa se joace mai mult si s-a antrenat cu un instructor de arte martiale.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri