monica anghel
Actualitate

Monica Anghel și-a schimbat total stilul de viață și a slăbit 30 de kilograme/ Foto: Instagram

Monica Anghel și-a schimbat total stilul de viață și a slăbit 30 de kilograme. Cum a reușit să facă asta într-un an și trei luni

În ultimii ani, Monica Anghel s-a transformat total. Nu numai la exterior, ci și la interior, unde și-a găsit motivația de a atinge cea mai bună stare de sănătate și de a face totul pentru a se simți bine și a trăi frumos. Într-un an și trei luni, artista de 50 de ani a reușit să dea jos 30 de kilograme, iar dieta pe care a urmat-o atunci i-a devenit un stil de viață păstrat și după ce a atins greutatea dorită.

Viața Monicăi Anghel s-a schimbat total de când s-a apucat de această dietă care i-a devenit, de fapt, un nou stil de a trăi. Reputata solistă recunoaște că s-a schimbat tot, de la ce și cât mănâncă, la atenția pe care o oferă sportului și la felul în care își organizează timpul. Deși ieșirile cu prietenii au căzut pe un plan secund, Monica nu regretă, ba chiar este mulțumită de ceea ce face pentru ea.

Citește și:Cum arată Jojo în costum de baie la 39 de ani. Imaginile fac furori printre fani: ”Ești divină!”

Monica Anghel: "Nu e vorba de frumusețe, e vorba de sănătate"

Monica Anghel
Monica Anghel / Foto: Instagram
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

"Am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni, încet, sigur. Acum am grijă ce fac, cum fac, s-au supărat prietenii pe mine că nu mai merg să bem, să mâncăm. Mi-am schimbat stilul de viață și e mult mai bine pentru mine așa. Mănânc ceea ce trebuie, până la anumite ore, fac sport. Dacă mă întâlnesc cu niște prieteni, prefer să facem altceva, să ne plimbăm, să mergem la sală. Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să ne plimbăm printr-un parc, printr-o pădure. Anul ăsta împlinesc 51 de ani, nu e vorba despre frumusețe, e vorba despre sănătate și despre bucuria de a trăi. Am altă poftă de viață, am alte lucruri în cap, mă văd altfel, mă văd făcând alte lucruri, îmi vin tot felul de idei. Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am mai multă energie", a mărturisit Monica Anghel într-o emisiune tv.

Citește și: Ce a determinat-o pe Kitty Spencer să-și schimbe drastic silueta. Nepoata prințesei Diana a slăbit mult în ultimii ani

Ce mănâncă Monica Anghel într-o zi obișnuită și cât sport face

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După un an și trei luni, timp în care a dat jos 30 de kilograme, Monica și-a păstrat stilul de viață care îi oferă mai multă energie, flexibilitate și mobilitate. Recunoaște că a apelat la un psiholog care a ajutat-o să-și mențină motivația de a rămâne pe drumul pe care a pornit.

"Dimineață am mâncat cinci curmale, pe la 7 dimineața, cafea fără zahăr și fără lapte, am băut și un ceai. Pe la 4 jumate mănânc un pește la grătar cu niște fasole verde, roșii și un cățel de usturoi. Pe la 6 fără ceva merg la sală cu fiul meu, după care vin acasă și mai beau un ceai. Sunt zile în care fac și fasting de 24 de ore. Fac cardio și greutăți. Nu ridic mai mult de 20 de kilograme pentru că am fost operată pe coloană. Dacă nu merg la sală, fac genuflexiuni acasă, folosesc greutăți mici", a mai povestit Monica Anghel despre cum arată viața ei acum.

Citește și: Transformare impresionantă pentru Christopher, fiul cel mic al lui Arnold Schwarzenegger, după ce a slăbit zeci de kilograme

Foto: Instagram

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?