Maluma Kim Kardashian
Divertisment

Maluma a vorbit despre relația cu Kim Kardashian / Getty Images

Maluma, primele declarații după ce s-a spus că a avut o relație cu Kim Kardashian: ”Nici măcar nu o cunosc!”

Maluma, celebrul cântăreț în vârstă de 27 de ani, a vorbit despre zvonurile privind relația pe care ar fi avut-o cu Kim Kardashian. Declarațiile lui vin la câteva luni de când cei doi au fost fotografiați foarte apropiați la un eveniment.

În cadrul unui interviu, celebrul cântăreț a vorbit despre faptul că s-ar fi întâlnit cu Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani.

Citește și: Megan Fox și Kourtney Kardashian, ședință foto incendiară. Au pozat în lenjerie intimă, iar imaginile au stârnit un val de reacții

”Nici măcar nu o cunosc prea bine. Am întâlnit-o la un show Dior. Acolo a fost prima dată când am văzut-o. Acolo a fost și Kourney Kardashian. Oamenii vorbesc pur și simplu. Nici măcar nu știu de la ce au pornit acele zvonuri.”, a declarat artistul în cadrul unui interviu pentru L’Officiel Hommes, potrivit Just Jared. 

”Poate pentru că a anunțat că divorțează, nu știu. Dar nu, noi suntem doar prieteni buni. Nu vorbim prea des, dar suntem acolo unul pentru celălalt.”, a mai adăugat el.

Kim Kardashian și Maluma, fotografiați împreună

În urmă cu câteva luni, Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, care a anunțat anul acesta că divorțează de rapperul Kanye West, și senzația latino în vârstă de 27 de ani au fost surprinși în ipostaze inedite. Cei doi păreau foarte relaxați și prietenoși în imaginile surprinse de paparazzi, la Goodtime Hotel în Miami.

Citește și: Nepoata lui Elvis Presely a făcut furori pe Instagram, într-o rochie originală, cu bretele susținute de cercei

Mai multe surse au declarat atunci pentru Page Six că cei doi „au fost doar foarte fericiți să se revadă”, iar conversația a fost una „prietenoasă”. O altă persoană din anturajul lor a precizat: „Sunt doar doi amici care au numeroși prieteni în comun. Nimic romantic”.

Kim și Maluma s-au cunoscut în 2019 la un show Dior, în Miami.

Numeroase alte vedete au fost prezente la inaugurarea grandiosului hotel: David și Victoria Beckham, fiul lor Brooklyn și logodnica sa Nicola Peltz, Vanessa Hudgens, Chris Rock, Timbaland, Bad Bunny, Becky G și Future.

Etichete: relatie , kim kardashian , maluma

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri