maye musk și elon musk
Divertisment

Elon Musk și mama lui, Maye, la Met Gala 2022 / Foto: Profimedia

Mama lui Elon Musk, curajoasă la 74 de ani, într-o ținută super mulată și extravagantă. Nici machiajul nu a fost pentru oricine

Maye, mama lui Elon Musk, e o fashionistă desăvârșită și la 74 de ani. Aceasta și-a arătat silueta suplă într-o apariție publică inedită, pentru care s-a pregătit temeinic. Electrizantă, Maye Musk a apărut la un eveniment din cadrul Săptămânii Modei de la New York.

Maye Musk a început să cocheteze cu lumea modei de când era adolescentă, în anii '60, atunci când a fost finalistă la Miss Africa de Sud, iar de atunci a urcat de multe ori pe podium. Zilele trecute, a fost invitată la un show cu totul deosebit, pentru care s-a și îmbrăcat și machiat cu totul aparte. Mama lui Elon Musk s-a potrivit perfect cu tematica prezentării, fiind de-a dreptul strălucitoare într-o ținută foarte mulată, cu accente metalice. Aceasta a părut o vedetă rock în salopeta în argintiu și albastru electric, care i-a pus în valoare corpul zvelt.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Ce bine arată mama lui Elon Musk la 73 de ani! Maye Musk este model și a apărut în videoclipul lui Beyonce

Și machiajul a fost unul diferit, cu o puternică tentă punk-rock. Genele false lungi și colorate au fost piesa de rezistență. 

Anul trecut, Maye Musk a devenit cel mai în vârstă model de pe coperta Sports Illustrated, ediția costumelor de baie.

Maye, mama celui mai excentric miliardar, Elon Musk

În 1970, Maye s-a căsătorit cu Errol Musk, un inginer sud-african, și i-a născut pe Elon, Kimbal și Tosca în următorii trei ani de mariaj. Căsătoria ei a intrat în impas la scurt timp după aceea, finalizându-se cu un divorț în 1979. Maye s-a mutat cu copiii din Pretoria în Durban pentru a "fugi de soț".

Citește și: Tatăl lui Elon Musk a recunoscut că are o fetiță cu fiica lui vitregă: ”Suntem pe Pământ ca să ne reproducem!”

La 31 de ani, Maye era mama singură și trebuia să întrețină trei copii mici. A reușit să-i crească muncind ca dietetician la domiciliu și practicând meseria de model part-time. Deși banii erau puțini, ea spune că Elon și frații lui nu au simțit niciodată că le lipsește ceva.

"Cumpăram haine second-hand și făceam sandvișuri cu unt de arahide. Am încercat să le ofer copiilor mei o viață fericită și cred că ei nu s-au simțit privați de nimic", a povestit Maye Musk in biografia "A Woman Makes a Plan".

Foto: Profimedia, Getty Images

Etichete: maye musk , moda , elon musk mama

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri