Marc Anthony
Divertisment

Marc Anthony/ Getty Images

Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez, iubește din nou. Artistul s-a cuplat cu o femeie mai tânără decât el cu 31 de ani

Marc Anthony, fostul soț al lui Jennifer Lopez, iubește din nou. Artistul în vârstă de 53 de ani are o relație cu Nadia Tamara Ferreira, un model din Paraguay de doar 22 de ani, iar acum nu mai e loc de speculații, întrucât acesta a făcut publică o imagine inedită pe rețelele sociale.

După numeroase speculații în presa internațională, Marc Anthony, în vârstă de 53 de ani, a confirmat că are o relație cu Nadia Tamara Ferreira, o tânără cu 31 de ani mai tânără decât el, care are în palmares un titlu de Miss Univers.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imaginea făcută publică pe rețelele sociale, fostul partener al lui Jennifer Lopez apare la bordul unui avion, în timp ce o ține în brațe pe iubita lui.

”Fie ca Dumnezeu să multiplice tot ceea ce vă doriți.”, a scris artistul în dreptul imaginii ce a adunat numeroase reacții din partea fanilor: ”Atât de frumoși!”, ”Să vă iubiți mult!”

Marc Anthony are doi copii cu Jennifer Lopez

Jennifer Lopez (52de ani) şi Marc Anthony (53 de ani) s-au întâlnit pentru prima oară în 1990. Chiar dacă la un moment dat s-au despărţit şi s-au căsătorit cu altcineva, în cele din urmă s-au reunit şi s-au căsătorit în 2004. Lopez a dat naştere gemenilor Max şi Emme în 2008, iar în 2012 Marc Anthony anunţa divorţul de cântăreaţă spunând: ”Ne-am decis să punem capăt căsătoriei noastre. A fost o decizie dificilă. Am ajuns la o concluzie pe cale amiabilă cu privire la toate aspectele. Este o perioadă dureroasă pentru toţi cei implicaţi şi am aprecia dacă ne-aţi respecta intimitatea în aceste momente”.

jennifer lopez si marc anthony

Citește și: Jennifer Lopez, imaginea perfecțiunii în costum de baie la 51 de ani. Cât de bine arată diva latino

Marc Anthony s-a recăsătorit, în 2014, cu fotomodelul Shannon De Lima. Marc Anthony a mai fost căsătorit cu Miss Univers 1993 Dayanara Torres, cu care are doi copii, Cristian (21 ani) şi Ryan (18 ani) şi cu moştenitoarea multinaţionalei de îmbrăcăminte Topshop, Chloe Green. Cântăreţul este, de asemenea, tatăl unei fete, Ariana (28 de ani), care a rezultat din relaţia acestuia cu Debbie Rosado. Jennifer Lopez şi Marc Anthony împart custodia gemenilor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?