Maria Sharapova
Divertisment

Maria Sharapova a renunțat la tenis în 2020. / Foto: Profimedia

Maria Sharapova, apariție diafană pe covorul roșu de la Veneția. Cum arată rusoaica după ce s-a retras din sport

Maria Sharapova, una dintre cele mai titrate tenismene ale tuturor timpurilor, a avut o apariție diafană pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. Rusoaica de 34 de ani a strălucit la premiera filmului "Lost Illusions".

Îmbrăcată într-o rochie lungă din șifon, semitransparentă, cu guler înalt și mâneci lungi, cu un machiaj simplu și cu părul strâns la spate, Maria a avut o apariție regală.

Maria Sharapova

Citește și: Maria Sharapova, fără machiaj și cu o nouă tunsoare. Imaginea publicată de fosta sportivă pe rețelele de socializare

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

În zilele premergătoare evenimentului, fosta sportivă a fost surprinsă alături de logodnicul ei, Alexander Gilkes, la micul dejun, la o terasă din fermecătorul oraș italian. Relaxați, îmbrăcați asortat, în bleumarin, cu ochelari de soare, cei doi s-au plimbat prin Veneția și au petrecut câteva momente împreună.

Alexander este un potent om de afaceri, cu care Maria a început o relație în 2018, la doi ani de când acesta a încheiat căsnicia cu Misha Nonoo, una dintre cele mai bune prietene ale lui Meghan Markle.

Maria Sharapova si logodnicul ei

Maria Sharapova s-a retras din tenis în 2020

Citește și: Cum arată la 43 de ani legendara gimnastă rusoaică Svetlana Khorkina

După mulți ani în care a dominat lumea tenisului mondial, Maria Sharapova a anunțat, în februarie 2020, că pune racheta în cui.

"Este o întrebare pe care mi-am pus-o de mai multe ori în ultimele luni, înainte de a-mi anunța retragerea. Trebuie să te uiți în interiorul tău și să vezi ce simți, ce îți spune corpul tău și, de asemenea, ceea ce spune mintea ta. Ai parte de sfaturi de la oamenii care îți sunt aproape și care vor să te ghideze în direcția corectă, dar până la urmă tu ești cel care decide în legătură cu cariera ta și trebuie să fii sută la sută sigur de decizia pe care o iei.
Mi-am dat seama că am continuat să apar pe teren, dar nu ca jucătoare de tenis și că am pierdut din vedere competiția. A fost un proces dificil de gestionat, dar, împreună cu echipa mea, mi-am dat seama că este necesar să merg mai departe pe drumul acesta", a declarat Maria Sharapova, citată de AS.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri