maye si elon musk
Divertisment

Maye și Elon Musk . Foto: Getty Images

Vârsta, doar un număr pentru ea! Mama lui Elon Musk, răvășitoare la 74 de ani într-o ținută tinerească

Elon Musk nu este doar cel mai bogat om din lume, el deținând companii precum Tesla și Twitter, pe care l-a achiziționat de curând, ci se poate considera și norocos, întrucât se mândrește cu o mamă foarte frumoasă, care se menține într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 74 de ani.

Maye, mama lui Elon Musk, a fost prezentă la un eveniment desfășurat în New York și a fost în centrul atenției, ea uimind nu doar prin faptul că a adoptat o ținută tinerească, ci și prin faptul că e într-o formă fizică de invidiat la 74 de ani.

Mama lui Elon Musk, în formă la 75 de ani (2)

Citește și: Ce bine arată mama lui Elon Musk la 73 de ani! Maye Musk este model și a apărut în videoclipul lui Beyonce

Prezentă la lansarea ”The Offer”, care a avut loc la Tribeca Screening Room din New York, Maye, mama lui Elon Musk, a fost în centrul atenției, întrucât a ales să poarte o rochie roșie, până la genunchi, pe care a asortat-o cu niște colanți negri, precum și cu niște bocanci negri, cărora le-a asortat niște șireturi roșii.

Mama lui Elon Musk, în formă la 75 de ani (2)

În vârstă de 74 de ani, mama omului de afaceri Elon Musk și-a prins părul la spate, iar în ceea ce privește machiajul a optat pentru unul nude, subliniat de un ruj roșu. De asemenea, cerceii rotunzi, supradimensionați, i-au întregit cu succes look-ul.

Maye Musk a fost model 

Maye Musk s-a născut în Canada și a devenit model la sfârșitul anilor '60, carieră pe care a continuat-o zeci de ani. Între timp, aceasta s-a ocupat și de studii, obținând diploma de master în Științe Nutriționale, fiind acum un reputat dietician.

În 2015, Maye a semnat un contract de impresariat cu gigantul american de modeling IMG și a devenit cel mai în vârstă ambasador al brandului CoverGirl, la 69 de ani.

Citește și: O femeie susține că este sora vitregă a lui Elon Musk: ”Mama a dezvăluit secretul când se afla pe patul de moarte!”

De asemenea,  Maye a fost protagonista unor pictoriale de modă în reviste celebre. Mai mult, a apărut și în videoclipul piesei "Haunted", alături de Beyonce, lansat în 2014.

Maye și tatăl lui Elon Musk au divorțat în 1979

În 1970, Maye s-a căsătorit cu Errol Musk, un inginer sud-african, și i-a născut pe Elon, Kimbal și Tosca în următorii trei ani de mariaj. Căsătoria ei a intrat în impas la scurt timp după aceea, finalizându-se cu un divorț în 1979. Maye s-a mutat cu copiii din Pretoria în Durban pentru a "fugi de soț".

La 31 de ani, Maye era mama singură și trebuia să întrețină trei copii mici. A reușit să-i creasca muncind ca dietetician la domiciliu și practicând meseria de model part-time. Deși banii erau puțini, ea spune că Elon și frații lui nu au simțit niciodată că le lipsește ceva.

Citește și: Cum arată prima casă din Bel-Air pe care Elon Musk a vândut-o cu 29 milioane de dolari

"Cumpăram haine second-hand și făceam sandvișuri cu unt de arahide. Am încercat să le ofer copiilor mei o viață fericită și cred că ei nu s-au simțit privați de nimic", a povestit Maye Musk in biografia "A Woman Makes a Plan".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri