Elon Musk și Grimes
Divertisment

Elon Musk și Grimes au doi copii împreună. / Foto: Profimedia

Despărțiți, dar împreună! Elon Musk și Grimes au devenit părinți pentru a doua oară. Totul s-a întâmplat în mare secret

După ce în urmă cu câteva luni Elon Musk și Grimes se despărțeau, ba acum câteva săptămâni, cel mai bogat om al lumii era surprins alături de o femeie misterioasă, iată că a apărut informația care dă totul peste cap: Grimes și Elon Musk au devenit recent părinții celui de-al doilea lor copil, o fetiță.

Mai mult fără să vrea, Grimes a dezvăluit că este mamă din nou. Deși toată lumea credea că nu îi mai leagă nimic în afară de băiețelul lor de aproape doi ani, cântăreața și fondatorul Space X au devenit din nou părinți.

În timpul unui interviu pentru Vanity Fair, făcut chiar în casa ei, Grimes a fost nevoită să facă public faptul că micul X Æ A-12 are o surioară, după ce fetița a început să plângă în camera în care se afla.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Elon Musk. Femeia misterioasă cu care a fost surprins pe aeroport are doar 27 de ani și e faimoasă

"Nu știu ce a fost în capul meu", i-a spus artista reporterului care a pășit în locuința ei pentru a o intervieva, despre încercarea de a ține secret faptul că are un al doilea copil. Plânsetele micuței au fost puse pe seama colicilor, după cum mama ei a adăugat.

Grimes mai vrea copii cu Elon Musk

Elon Musk și Grimes

Nici Grimes și nici Elon Musk nu au scos până acum niciun cuvânt despre această schimbare din viața lor. Jurnaliștii au aflat că micuța care se numește Exa Dark Sideræl, dar este alintată Y, s-a născut grație un unei mame surogat, în decembrie 2021, la câteva luni de la despărțirea lui Grimes de Elon.

La acest moment, Musk și Grimes nu au delimitate clar barierele relației lor. "Probabil că m-aș referi la el ca la iubitul meu, dar suntem foarte fluizi. Locuim în case separate, suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul. Nu mă aștept ca lumea să înțeleagă. Acum îmi este cel mai bine. Tot ceea ce avem nevoie e să fim liberi", a declarat Grimes pentru sursa citată, adăugând și că și-ar dori să aibă mai mulți copii alături de afacerist: "Mereu am vrut trei sau patru".

Citește și: Fiul lui Elon Musk e adorabil! Micuțul X AE A-Xii a furat toate privirile în timpul unei videoconferințe. Imaginile au devenit virale

Elon Musk, tatăl a șapte copii

Elon Musk

Pe lângă cei doi copii pe care-i are cu Grimes, Elon Musk mai are cinci fii.

Miliardarul a fost căsătorit cu scriitoarea Justine Wilson, alături de care are cinci băieți. De două ori a fost căsătorit și cu actrița Talulah Riley. Actrița Amber Heard i-a fost iubită după ce aceasta s-a despărțit de Johnny Depp, iar recent s-a spus că ar avea o relație cu australianca Natasha Bassett.

Citește și: Ce bine arată mama lui Elon Musk la 73 de ani! Maye Musk este model și a apărut în videoclipul lui Beyonce

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri