Megan Fox
Divertisment

Megan Fox, una dintre cele mai fermecătoare actrițe / Foto: Profimedia

Megan Fox, în cea mai scurtă rochie din latex, la câteva zile de când fostul soț a dezvăluit că va deveni tătic. Actrița arată perfect

Megan Fox, actrița în vârstă de 35 de ani, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. S-a logodit cu Machine Gun Kelly la începutul lunii ianuarie, iar acum aceasta a fost în centrul atenției la un eveniment din Los Angeles, Statele Unite ale Americii.

Zilele trecute, Megan Fox a fost prezentă la prezentarea Jimmy Choo X Mugler VIP, ce a avut loc în Los Angeles, iar actrița a profitat de ocazie pentru a-și etala nu doar silueta perfectă, ci și inelul de logodnă primit de la rapper.

Megan Fox, într-o rochie din latex, super scurtă

Îmbrăcată într-o rochie foarte scurtă, din latex, ce este pusă în valoare nu doar din corsetul ce-i lasă subliniază bustul, ci și de inserturile transparente, Megan Fox a fost în centrul atenției. Ea și-a completat ținuta cu dresuri negre, transparente, dar și cu niște pantofi cu tocuri înalte și cu un machiaj discret. Evident, accesoriul vedetă a fost inelul cu diamante primit de la Machine Gun Kelly, cu care s-a logodit la începutul acestui an, după aproape doi ani de relație.

Megan Fox, într-o rochie din latex, super scurtă

Citește și: Megan Fox și Kourtney Kardashian, ședință foto incendiară. Au pozat în lenjerie intimă, iar imaginile au stârnit un val de reacții

Apariția actriței vine la câteva zile de când fostul ei soț, actorul Brian Austin Green, a dezvăluit că el și partenera lui vor deveni părinți.

Megan Fox, relație cu Machine Gun Kelly după un mariaj de 10 ani cu actorul Brian Austin Green

Relația lui Megan cu MGK vine după o căsnicie de zece ani cu Brian Austin Green, care s-a finalizat cu un divorț în noiembrie 2020. Cei doi se ocupă acum de stabilirea termenilor în ceea ce privește custodia celor trei copii: Bodhi Ransom Green (8 ani), Journey River Green (5 ani) şi Noah Shannon Green (9 ani).

Trecând peste mariajul eșuat, Megan Fox este mai fericită ca oricând în brațele rockstar-ului mai tânăr decât ea cu patru ani. Ba mai mult, cei doi s-au logodit la începutul lui 2020.

Megan și Machine, pe numele lui real Richard Colson Baker, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Midnight in the Switchgrass" și s-au îndrăgostit pe loc.

Citește și:Megan Fox, în cea mai scurtă rochie-sacou. Bruneta arată extraordinar la 34 de ani, după trei copii

„Când l-am privit prima dată în ochi mi s-a părut că-l cunosc. A fost așa: Te știu. Te-am cunoscut în repetate rânduri, în numeroase forme, în diferite vieți”, a mărturisit Fox, care a explicat că nu se aștepta la așa ceva, însă și-a spus: „Doamne, tu ești sufletul meu pereche!”

„Mă uit în ochii lui și simt cel mai curat, blând și pur spirit”, a spus Megan Fox despre iubitul ei. Fox a explicat că vede imaginea lui Machine Gun Kelly de băiat rău „ca pe o extensie autentică a unei furii foarte reale și a unei dureri foarte adânci, care vin dintr-o copilărie traumatizantă, toate acestea fiind modul lui de a se ascunde de sine și de restul lumii”.

Etichete: megan fox , aparitie , prezentare

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?