MGK și Megan Fox
Divertisment

Machine Gun Kelly și Megan Fox sunt logodiți. / Foto: Getty Images

Megan Fox, senzuală într-o rochie cu despicătură până la coapsă. Iubitul ei, chiar mai îndrăzneț, în latex din cap până-n picioare

Megan Fox și iubitul ei, Machine Gun Kelly, par a vrea să fie cu orice preț în centrul atenției. Cei doi au pășit pe covorul roșu al unei gale din New York desprinși parcă dintr-un film. 

Mama a trei copii, actrița a apărut cu părul într-o nuanță tomnatică de arămiu, îmbrăcată într-o rochie bronz-aurie, cu drapaje, mulată în zona bustului și a taliei, dar și cu o despicătură pe picior, până la coapse. De curând, aceasta a dat startul unor speculații puse pe seama decolteului ei.

Citește și: Megan Fox, imagini de milioane pe Instagram: “Te trasformi într-o Kardashian”. Și-a etalat silueta într-un corset foarte decoltat

MGK și Megan Fox
Megan, în rochie despicată până la coapse, MGK, în latex. / Foto: Profimedia
Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Imaginile vin după ce s-a speculat că vedeta, în vârstă de 36 de ani, și-a schimbat implanturile mamare. Megan Fox și-a pus silicoane în anul 2010. În 2021, actrița nu a confirmat că și-a schimbat implanturile cu unele mai mari, însă imaginile cu aceasta au dat de înțeles că și-a adus din nou îmbunătățiri bustului, având un decolteu mai generos.

Citește și: Megan Fox, la cină într-o ținută care nu a lăsat mult loc imaginației. A ales niște pantaloni pe care nu multe femei i-ar purta

Nici Machine Gun Kelly, în vârstă de 32 de ani, nu a trecut neobservat, ținuta lui fijnd chiar mai îndrăzneață. Muzicianul s-a îmbrăcat în latex din cap până-n picioare și a purtat un corset transparent, prin care i se vedeau tatuajele de pe piept. A avut părul îndreptat cu placa și prins în două cocuri mici. S-a dat jos din mașină fumând, în ploaia de blițuri a fotografilor.

Foto: Profimedia, Getty Images

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri