Megan Fox
Divertisment

Megan Fox și-a schimbat recent look-ul și pare tot mai apropiată de imaginea unei păpuși Barbie. / Foto: Profimedia

Megan Fox, imagini de milioane pe Instagram: "Te trasformi într-o Kardashian". Și-a etalat silueta într-un corset foarte decoltat

Megan Fox a bifat încă o apariție plină de senzualitate pe rețelele de socializare. Logodnica cântărețului Machine Gun Kelly s-a fotografiat într-o ținută îndrăzneață, care i-a scos în evidență bustul generos și talia de viespe. Postarea actriței a strâns milioane de aprecieri în mai puțin de 24 de ore. 

Îmbrăcată într-un corset negru, cu un decolteu amplu, Megan Fox și-a uimit urmăritorii de pe contul de Instagram. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de pantaloni largi și cu pălărie îmblănită, de un roșu aprins. În imagini, actrița se relaxa într-un leagăn, citind o carte și bucurându-se de vremea însorită. Megan s-a asigurat că bustul său iese în evidență cu ajutorul piesei vestimentare, lucru care i-a făcut pe fani să ia cu asalt secțiunea de comentarii și să-i aprecieze fotografiile. Aceasta a strâns, în mai puțin de 24 de ore, peste 2,6 milioane de aprecieri și mii de comentarii. 

Citește și: Megan Fox a mers la întâlnire parcă direct de la sală. A ieșit pe stradă în bustieră și o pereche minusculă de pantaloni mulați

„Te transformi ușor într-o Kardashian”/ „Arăți uimitor”/ „Ești din ce în ce mai frumoasă”/ „Ne omori, Meg”, sunt doar câteva din comentariile pe care actrița le-a primit la ultima sa postare. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile vin după ce s-a speculat că vedeta, în vârstă de 36 de ani, și-a schimbat implanturile mamare. Megan Fox și-a pus silicoane în anul 2010. În 2021, actrița nu a confirmat că și-a schimbat implanturile cu unele mai mari, însă imaginile cu aceasta au dat de înțeles că și-a adus din nou îmbunătățiri bustului, având un decolteu mai evident.

Citește și: Conversația neobișnuită pe care a avut-o Megan Fox cu logodnicul ei, Machine Gun Kelly: „Are mult de-a face cu temperamentul său”

Acum, la nici un an de la speculațiile cu privire la noile implanturi, actrița de la Hollywood a stârnit din nou speculații cu privire la o nouă intervenție, după ce s-a afișat cu un bust mult mai generos la ziua lui Beyonce.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri