Megan Fox/ Profimedia
Divertisment

Megan Fox/ Profimedia

Megan Fox și-ar fi făcut modificări la nivelul bustului. Actrița de 36 de ani s-a dat de gol pe rețelele de socializare

Megan Fox și-a surprins fanii cu o nouă postare pe contul său de Instagram, dând frâu speculațiilor cu privire la un nou implant mamar. Fanii au observat detaliu care ar fi dat-o de gol pe frumoasa actriță, după ce aceasta a postat o nouă fotografie pe contul său de Instagram. 

Logodnica lui Machine Gun Kelly a participat zilele trecute la petrecerea aniversară a lui Beyonce, care a împlinit vârsta de 41 de ani, și le-a arătat fanilor ținuta pe care a ales să o poarte la eveniment. Într-o fotografie postată pe Instagram, Megan a purtat un ansamblu format dintr-o pereche de pantaloni scurți cu paiete argintii și un top asortat, extrem de scurt, care avea un decolteu proeminent. Bustul actriței a fost pus în evidență de piesa vestimentară, astfel că fanii au speculat că aceasta și-a refăcut implanturile mamare, fiindcă mărimea este mult mai mare față de cea cu care urmăritorii erau obișnuiți. 

Citește și: Megan Fox a mers la întâlnire parcă direct de la sală. A ieșit pe stradă în bustieră și o pereche minusculă de pantaloni mulați

Megan Fox și-a făcut primele implanturi în anul 2010. În anul 2021, actrița nu a confirmat că și-a schimbat implanturile cu unele mai mari, însă imaginile cu aceasta au dat de înțeles că vedeta și-a adus din nou îmbunătățiri bustului, având un decolteu mai evident. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Acum, la nici un an de la speculațiile cu privire la noile implanturi, actrița de la Hollywood a stârnit din nou speculații cu privire la o nouă intervenție, după ce s-a afișat cu un bust mult mai generos la ziua lui Beyonce. 

Fanii actriței nu s-au putut abține și au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Aceștia sunt noi”/ „Erau perfecți înainte, de ce ar fi făcut asta?”/ „Se vede că sunt noi”/ „A lipsit de pe Instagram o perioadă și mă întrebam de ce. Acum știu că se recupera după implanturi”. 

Megan Fox și-a schimbat garderoba de când se iubește cu Machine Gun Kelly

După cum ea însăși a recunoscut, de când se iubește cu Machine Gun Kelly, stilul ei vestimentar s-a schimbat radical. A devenit mai îndrăzneață și se joacă mai mult cu moda.

Citește și: Conversația neobișnuită pe care a avut-o Megan Fox cu logodnicul ei, Machine Gun Kelly: „Are mult de-a face cu temperamentul său”

„Înainte (de relația cu MGK-n.r.), moda nu era ceva pe care să mă concentrez sau la care să mă gândesc. Ca actriță, am fost pusă în categoria sex-simbol, iar stiliștii încercau să mă îmbrace mai conservator, pentru ca lumea să mă ia în serios în meseria mea, dar nu mă îmbrăcau așa cum îmi doream să mă exprim, așa că renunțasem la modă. Eram ceva de genul: 'Nu-mi pasă în ce mă îmbrăcați, oricum nu o să-mi placă'. Asta până să-l întâlnesc pe el (pe iubitul ei- n.r.). Muzicienii au mai multă libertatea în a se exprima și îmbrăca. Pot fi mai excentrici decât actorii. Înainte de a deveni faimoasă, toți cei care mă cunosc știu că mereu purtam o piesă de-a dreptul nebunească și toată lumea îmi zicea că mă îmbrac ciudat. Să fiu cu el m-a ajutat să mă simt mai liberă și să mă exprim mai mult”, a povestit Megan, care este mama a trei copii cu fostul ei soț, Brian Austin Green, pentru revista Vogue.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri