Megan Fox, Kim Kardashian si Pete Davidson/ Profimedia
Divertisment

Megan Fox, Kim Kardashian si Pete Davidson/ Profimedia

Megan Fox nu a crezut niciodată că Pete Davidson va avea șanse cu Kim Kardashian: „I-a zis că nu se va întâmpla niciodată”

Kim Kardashian a vorbit pentru prima dată despre cum a început relația dintre ea și Pete Davidson. Vedeta în vârstă de 41 de ani a dezvăluit că prietena ei, Megan Fox, a nu crezut niciodată că cei doi vor fi împreună. 

În cel mai recent episod din „The Kardashians”, fosta soție a lui Kaney West a dezvăluit pentru prima dată cum a început povestea de dragoste dintre ea și comediantul Pete Davidson. Vedeta a enumerat și motivele pentru care îl place pe starul de la Saturday Night Live, mărturisind că simțul umorului a fost „al patrulea” pe lista ei. 

Kim Kardashian a explicat că după episodul din Saturday Night Live, în care aceasta și comediantul în vârstă de 28 de ani s-au sărutat, a simțit o vibrație. „M-am gândit că poate ar trebui să încerc ceva diferit”, a declarat vedeta de reality-show în vârstă de 41 de ani. 

Aceasta a continuat să explice că Davidson a fost singurul membru al distribuției SNL care nu a participat la petrecerea de după emisiune, spunând că „nu mi-a acordat timpul necesar”, potrivit revistei People. Femeia de afaceri din SUA a decis să ia problema în propriile mâini, sunându-l pe producătoru SNL și cerându-i numărul de telefon al lui Davidson. „I-am trimis un mesaj. Nici măcar nu mă gândeam că voi avea o relație cu el”, a povestit vedeta. 

Citește și: Kim Kardashian și Pete Davidson, prima apariție pe covorul roșu. Cei doi au atras toate privirile la evenimentul de la Casa Albă

După ce Kim Kardashian și-a asumat relația cu Pete Davidson, prietena ei Megan Fox a sunat-o, fiind uimită că cei doi se întâlnesc, povestindu-i un lucru inedit de la începutul relației lor. 

„După ce am devenit un cuplu, Megan Fox mi-a trimis un mesaj și m-a întrebat: „Este adevărat? Pentru că mi-a cerut numărul tău de telefon acum câteva luni’”, a spus Kardashian despre prietena ei. Între timp, Fox credea că Davidson nu avea nicio șansă să se întâlnească cu vedeta de reality-show.

Potrivit acesteia, Fox i-a spus lui Davidson: „I-am spus: ‘Amice, ai mai multe șanse ca eu și MGK [Machine Gun Kelly] să fim mâncați de crocodili decât să obții vreodată numărul ei. Nu se va întâmpla niciodată. Nu ne întreba pe noi’”.

Kim Kardashian este foarte îndrăgostită de iubitule ei, declarând că, deși mulți oameni cred că simțul umorului a făcut-o pe vedetă să se atașeze de Davidson, ea a văzut mult mai mult în el. 

Citește și: Pete Davidson nu va mai zbura în spaţiu. Decizia, după intensificarea conflictului cu rapperul Kanye West, fostul soț al iubitei sale

„Oamenii spun mereu: „Oh, este atât de amuzant”. Este, cam al patrulea pe lista mea de motive pentru care îmi place de el. El vrea întotdeauna ce e mai bun pentru oameni, poate face față la orice, o face întotdeauna cu grație. Este foarte, foarte grijuliu și umil și pur și simplu atât de sincer. Aș spune că cuvântul perfect pentru a-l descrie pe Pete este autentic”, a declarat Kim Kardashian. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri