EXCLUSIVE: **PREMIUM EXCLUSIVE. FEES TO BE AGREED**Kim Kardashian And Pete Davidson Have A Pre Superbowl Dinner At Cipriani In New York
Divertisment

Kim Kardashian,Pete Davidson. Profimedia

Pete Davidson nu va mai zbura în spaţiu. Decizia, după intensificarea conflictului cu rapperul Kanye West, fostul soț al iubitei sale

Actorul american de comedie Pete Davidson, care a apărut tot mai des în tabloidele internaţionale după ce a dezvăluit că are o relaţie cu vedeta de reality-show Kim Kardashian, nu va zbura săptămâna viitoare în spaţiu aşa cum anunţase iniţial, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Starul în vârstă de 28 de ani, cunoscut datorită participării sale la celebra emisiune de satiră şi umor "Saturday Night Live", difuzată de postul de televiziune NBC, "nu mai poate să se alăture echipajului NS-20 pentru această misiune", a anunţat compania spaţială Blue Origin, într-un comunicat joi seara.

Compania spaţială înfiinţată de miliardarul Jeff Bezos, care l-a invitat pe Davidson să facă această călătorie, nu a precizat motivele retragerii sale din zborul programat pentru 23 martie, o călătorie de 11 minute la bordul unei rachete care urma să fie lansată de la o bază situată în vestul statului american Texas.

Ceilalţi cinci pasageri, în special oameni de afaceri, au plătit o anumită sumă - care nu a fost dezvăluită - pentru această călătorie în spaţiu.

Misiunea în sine a fost amânată pentru 29 martie, iar Blue Origin a declarat că va anunţa în curând cel de-al şaselea membru al echipajului.

Jeff Bezos a participat el însuşi la primul zbor cu pasageri al rachetei New Shepard. De atunci, rachetele companiei Blue Origin au transportat pe orbită mai multe vedete, precum actorul William Shatner - interpretul Căpitanului Kirk din serialul "Star Trek" - şi Laura Shepard Churchley, fiica lui Alan Shepard, primul american care a ajuns în spaţiu.

Publicații americane și britanice subliniază că decizia vine într-o perioadă în s-a intensificat conflictul pe care Davidson și iubita sa, Kim Kardashian, îl au cu fostul soț al vedetei de reality-show. Kanye West a avut numeroase ieșiri pe rețelele sociale în care a anunțat că vrea să-și reîntregească familia.

Kim Kardashian a cerut instanței un divorţ rapid, pentru binele lui Kanye West: Îl va ajuta să accepte că relaţia noastră s-a terminat

Kanye West s-a despărțit recent de Julia Fox la doar câteva săptămâni de când au fost surprinși pentru prima dată împreună, iar acum rapperul pare să ducă o luptă cu mama copiilor săi, Kim Kardashian. Aceasta i-a cerut să nu-i mai atace noul partener, pe Pete Davidson, iar Kanye a făcut publice mesajele pe rețelele sociale.

Kim Kardashian, amenințată de Kanye West: ”Mi-a spus că viața mea profesională se va încheia!”

Prin intermediul acelor mesaje, Kardashian, în vârstă de 41 de ani, îi reproșează lui West că a „creat un mediu periculos și înfricoșător, iar dacă Pete va fi rănit de cineva va fi doar vina lui”. Rapperul i-a răspuns fostei soții la mesajul respectiv și a justificat totul spunând că „întotdeauna va face tot ce poate pentru a o proteja pe ea și copiii.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri