Megan Fox
Divertisment

Megan Fox / Foto: Profimedia

Megan Fox și-a acoperit tatuajul cu numele fostului soț. Un șarpe și mai multe flori acoperă zona pelvisului

Megan Fox și Brian Austin Green și-au început relația în 2004 și au decis să se căsătorească în 2010. După o lungă relație cu suișuri și coborâșuri, cei doi actori au decis să se despartă în 2020, iar divorțul s-a încheiat în 2022, având custodie comună pentru cei trei copii: Noah Shannon (10 ani), Bodhi Ransom (8 ani) și Journey River (6 ani).

Actrița, care în prezent este logodită cu artistul Machine Gun Kelly, l-a iubit extrem de mult pe fostul ei soț, atât de mult încât și-a tatuat numele lui pe abdomen. Mulți ani, Megan a avut cuvântul „Brian” scris cu litere cursive în partea dreaptă a pelvisului, iar acum, la mai bine de un an de la încheierea divorțului, actrița în vârstă de 37 de ani și-a acoperit tatuajul cu un șarpe uriaș. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Megan Fox, apariție rară alături de cei trei fii ai săi și logodnicul Machine Gun Kelly. Actrița are acum familia pe care și-a dorit-o

Tatuatorul vedetei de la Hollywood a postat imaginile pe rețelele de socializare, unde arată în detaliu desenul pe care i l-a făcut lui Megan. Pe lângă șarpele care îi acoperă trecutul, actrița a optat și pentru câteva tatuaje mici pe degetele de la mâini. 

Megan Fox/ Profimedia
Megan Fox/ Profimedia

Megan Fox și Brian Austin Green, o relație tumultuoasă

După decizia de a se despărți, Brian Austin Green a vorbit în podcast-ul sau despre decizia lui și a actriței Megan Fox de a merge pe drumuri separate după 10 ani de căsătorie. În timpul episodului intitulat "Context", starul de 46 de ani a vorbit despre relația sa cu Megan și implicarea rapperului Machine Gun Kelly în toată povestea.

„Nu l-am întâlnit niciodată, dar Megan și cu mine am vorbit despre el si suntem prieteni în acest moment", a spus Brian. „Din ce mi-a povestit, este un tip chiar draguț, sincer. Am încredere în judecata ei. Întotdeauna a gândit lucrurile așa cum trebuie", a mai spus Brian Austin Green.

Citește și: Megan Fox a mers la întâlnire parcă direct de la sală. A ieșit pe stradă în bustieră și o pereche minusculă de pantaloni mulați

Bărbatul a ținut să precizeze că Megan nu l-a înșelat cu rapperul Machine Gun Kelly, alături de care Fox a fost pozată recent și în videoclipul căruia apare. „Nu vreau ca oamenii să creadă că ei sunt personajele negative și eu victima pentru că nu este așa", a continuat Brian. „Tensiunile nu sunt un lucru nou pentru noi. Sunt o noutate pentru presă și cei din exterior, dar nu pentru noi", a încheiat Brian, care a specificat că o va iubi mereu pe Megan și că nu exclude o împăcare cu aceasta.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri