Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle
Actualitate

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle / Getty Images

De ce nu s-ar întoarce prințul Harry și Meghan Markle în Anglia. Totul are legătură cu William și Kate Middleton

Cu doar câteva zile înainte de a se împlini un an de la moartea reginei Elisabeta a II-a, Meghan Markle și prințul Harry sunt din nou în centrul atenției. Concret, scriitorul și jurnalistul Andrew Morton susține că aceștia nu se vor întoarce în Regatul Unit.

Invitat în cadrul emisiunii „Sunday Morning With Trevor Philips” de la Sky News, scriitorul, care a colaborat cu prințesa Diana pentru cartea „Diana: Her True Story”, lansată în 1992, a susținut că ducii de Sussex nu vor reveni în Anglia, deoarece Meghan Markle nu-și dorește să facă o reverență în fața lui Kate Middleton atunci când prințul William va deveni rege.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry nu ar divorța niciodată de Meghan Markle. Traumele din trecut sunt prea puternice

„Ce? să facă Meghan Markle o reverență în fața lui Kate Middleton? Nu cred. Nu văd asta întâmplându-se. Au propiile vieți în California”, a răspuns scriitorul.

Au totul plănuit, sunt influenți, au propiile companii”, a mai spus el.

Meghan Markle și prințul Harry

Potrivit protocolului regal, Meghan Markle ar trebui să se încline în fața lui Kate Middleton odată ce soțul ei, prințul William, va deveni rege.

Meghan Markle, în fața Castelului Windsor

Citește și: Cum ar putea deveni Meghan Markle cel mai bine plătit influencer din lume. Ducii de Sussex au cheltuieli anuale exorbitante

Prințul Harry, noi declarații despre familia regală

Ducele de Sussex a simțit nevoia să-și expună din nou traumele în spațiul public, de data aceasta vorbind despre momentul când s-a întors din războiul din Afganistan. Harry apare în noul documentar „Heart of Invictus”, care are cinci părți, alături de mai mulți veterani de război, vorbind despre rănile, atât fizice, cât și emoționale, pe care aceștia le-au obținut în urma misiunilor militare. 

Citește și: S-au împlinit 26 de ani de la moartea prințesei Diana. Prințul Harry nu a putut să creadă că s-a stins: „Credeam că se ascunde”

Fratele mai mic al prințului William și-a pus traumele pe tavă și și-a atacat din nou familia, vorbind despre impactul pe care l-a avut pierderea mamei sale, prințesa Diana, la o vârstă foarte fragedă și efectul pe care această tragedie l-a avut asupra lui în misiunile militare din Afganistan. Harry și-a amintit că el nu a beneficiat de o rețea de suport emoțional atunci când s-a întors din război, mărturisind că oricât de mult a evoluat în prezent și s-a vindecat, „cicatricile vor rămâne mereu, prezente și vizibile”. 

Prințul Harry/ Profimedia
Prințul Harry/ Profimedia

„Cea mai mare luptă pe care am dus-o a fost cu oamenii. Nimeni din jurul meu nu m-a putut ajuta cu adevărat. Nu aveam acea rețea de suport sau vreun sfat expert ca să m-ajute să înțeleg ce se întâmpla cu mine, cu adevărat. Din păcate, la fel ca în cazul meu, realizezi că ai nevoie de ajutor specializat când ajungi să zaci pe podea, în poziție fetală și dorindu-ți să te fi ocupat totuși de tine anterior. Această situație vreau cu adevărat s-o schimb. Să nu se mai ajungă aici.”, a declarat prințul Harry în cadrul documentarului. 

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry nu ar divorța niciodată de Meghan Markle. Traumele din trecut sunt prea puternice

Meghan Markle apare doar în câteva secvențe din documentar, una dintre ele fiind un moment privat pe are aceasta l-a avut cu soțul ei înainte de Gala Salute to Freedom pentru veterani din New York, care a avut loc în noiembrie 2021, în care ducele i-a mărturisit soției lui că are emoții. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri