Prințul William și prințul Harry/ Profimedia
Divertisment

Prințul William și prințul Harry/ Profimedia

Cum a reacționat prințul William când Harry i-a spus că are o relație cu Meghan Markle. Kate Middleton a asistat la discuție

Prințul William și Kate Middleton au fost primii cărora prințul Harry le-a spus că are o relație cu Meghan Markle. După o perioadă lungă de timp în care s-au ascuns, Harry și Meghan au decis să este momentul să facă publică relația lor, însă reacția lui William l-a surprins pe ducele de Sussex.

Harry a povestit în cartea sa de memorii că întâlnirile cu prietenii au decurs foarte bine și s-a decis să treacă la nivelul următor. Astfel, ducele le-a dezvăluit povestea de iubirea lui William și lui Kate într-o seară, atunci când se aflau la Palatul Kensington. Harry susține că fratele său „știa ce se întâmplă” dar dorea să afle mai multe detalii. 

Citește și: Motivul pentru care prințul William nu s-a înclinat în fața reginei Camilla. Moștenitorul tronului a încălcat protocolul regal

După ce prințul George și prințesa Charlotte s-au dus la culcare, Harry a început să le povestească, însă nu înainte ce William și Kate să promită că vor ține secretul ascuns. El a început să spună că noua lui iubită este o actriță americană, precizând că joacă în serialul „Suits”. 

„Au rămas cu gurile căscate. S-au întors unul către celălalt, apoi Willy s-a întors la mine și mi-a spus: „La naiba”, a povestit Harry în cartea sa „Spare”, adăugând că cei doi au fost extrem de surprinși, lucru care l-a nedumerit pe Harry. Ulterior, acesta a aflat că prinții de Wales sunt mari fani ai serialului și că o știau pe Meghan. 

Citește și: Kate Middleton dezvăluie obiceiul de „coșmar” al prințului William. Ce o enervează cel mai mult pe prințesă 

Harry și-a amintit și de prima lor întâlnire dublă, recunoscând că a fost mai emoționat decât atunci când a prezentat-o pe Meghan reginei Elisabeta. 

„După ce am așteptat câteva minute la ușă, fratele meu mai mare ne-a deschis. Purta pantaloni drăguți și o cămașă frumoasă, cu gulerul deschis. I-am prezentat-o pe Meg, care s-a aplecat și i-a dat o îmbrățișare, lucru care l-a speriat și s-a tras înapoi. Willy nu obișnuiește să îmbrățișeze străinii, în timp ce Meg îmbrățișează pe toată lumea”, a povestit Harry. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri