The Duke And Duchess Of Sussex Visit New Zealand - Day 1
Divertisment

Photo by Rosa Woods - Pool/Getty Images

Meghan Markle a pierdut al doilea copil. Ducesa de Sussex, primele declarații: ”Am simțit o crampă puternică și am știut!”

Meghan Markle a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei de când s-a mutat în Statele Unite ale Americii, dezvăluind că a pierdut a doua sarcină.

Meghan Markle, soția Prințului Harry, a mărturisit că a rămas însărcinată pentru a doua oară, însă în luna iulie a acestui an, ea a pierdut sarcina.

Citește și: Meghan Markle, din nou în centrul atenției. Ce tradiție regală a încălcat soția Prințului Harry

Într-un articol făcut public în New York Times, Ducesa de Sussex a povestit că totul s-a întâmplat într-o zi ce părea a fi obișnuită.

”Era o dimineață de iulie care a început ca orice altă zi. Am făcut micul dejun. Am hrănit câinii. Am luat vitamine. Am găsit șoseta lipsă. Am ridicat creionul care se rostogolea. Mi-am prins părul și m-am dus să-mi iau fiul din pătuț. După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă puternică. M-am prăbușit pe podea cu el în brațe în timp ce fredonam un cântec de leagăn. Am încercat să rămân calmă, dar am știut, în timp ce-mi îmbrățișam primul copil, că tocmai l-am pierdut pe cel de al doilea.”, a povestit Meghan.

Citește și: ”De unde îi cunoașteți pe Harry și Meghan?”. „Nu-i cunoaștem!”. Dezvăluirile pe care soții Clooney le-ar fi făcut la nunta prințului

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că a ajuns la spital alături de soțul ei, care i-a fost alături în acel moment dificil.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt părinții unui băiețel

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai 2018, iar un an mai târziu, tot în luna mai, au devenit părinții unui băiețel, care poartă numele Archie. 

Meghan Markle şi-a dorit să nască acasă, înconjurată totuşi de o echipă de medici bine pregătiţi pentru a interveni în orice situaţie. Ea s-a aflat la doar un pas de a fi suspusă unei naşteri induse.

Primul copil al Ducilor de Sussex este al şaptelea în linia de succesiune la tronul britanic, după Prinţul de Wales, Ducele de Cambridge şi copiii lui - Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis - şi Ducele de Sussex.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri