Meghan Markle și prințul Harry
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry / Getty Images

Meghan Markle, criticată de prietena din copilărie a reginei Elisabeta: „Îmi pare foarte rău pentru prințul Harry!”

Meghan Markle a fost criticată de Lady Glenconner, una dintre cele mai bune prietene ale reginei Elisabeta a II-a, care a susținut că ducesa de Sussex nu a fost conștientă de ceea ce înseamnă viața în familia regală înainte de a se căsători cu Harry.

În vârstă de 91 de ani, Lady Glenconner, care a fost una dintre domnișoarele de onoare ale reginei Elisabeta la nunta ei din 1953, a declarat că Meghan Markle a crezut că viața în familia regală este una glamour, că va fi tratată ca un star de cinema.

Lady Glenconner, domnișoară de onoare la nunta reginei Elisabeta

Citește și: Ce s-ar întâmpla în relația lui Meghan Markle și a prințului Harry: „Trăiesc vieți separate”. Cei doi par a avea dorințe diferite

„Cred că Meghan Markle habar nu a avut  ce înseamnă viața în familia regală. Cred că pur și simplu a crezut că e cam la fel cu a fi actriță”, a spus ea în cadrul unui podcast, potrivit Page Six. 

Lady Glenconner

Glenconner a explicat, însă, că poate fi extrem de plictisitor să fii membru al familiei regale, mai ales când multe dintre zilele lor constă în numeroase întâlniri pe cu oameni pe care nu-i mai revedea.

Citește și: Gestul făcut de Meghan Markle care arată că relația dintre ea și prințul Harry s-a schimbat: „A părut foarte încrezătoare”

„Cred că este foarte trist și îmi pare rău pentru Harry”, a mai spus ea, referindu-se la decizia ducilor de Sussex de a renunța la atribuțiile regale și de a se muta în Statele Unite ale Americii.

Cum au dezamăgit-o prințul Harry și Meghan Markle pe regina Elisabeta înainte de a se stinge din viață

Potrivit unui fost angajat, aceasta i-a invitat pe prințul Harry și pe Meghan Markle să o sărbătorească împreună pe prințesa Lilibet, care împlinea un an, dar a fost refuzată.

„Chiar la ziua de naștere a lui Lilibet, regina Elisabeta nu a văzut-o”, a declarat Paul Burrell, fost angajat al suveranei, într-un interviu pentru Mirror.

„A văzut-o cu o zi înainte. Dar nu de ziua ei. Regina îi pregătise o prăjitură cu o lumânare pe ea. Dar ei nu au apărut niciodată. Acea lumânare nu a fost aprinsă”, a spus acesta.

Citește și: Ce face acum primul soț al lui Meghan Markle. Viața lui Trevor s-a schimbat radical: “Meghan l-a dărâmat când a cerut divorțul”

Declarațiile lui Burrell sunt, însă, contrazise de o sursă pentru Page Six, care a declarat că „nu există adevăr în spusele lui”.

Ducele și ducesa de Sussex s-au aflat în Anglia atunci când Lilibet a împlinit un an, pentru că avea loc Jubileul de Platină al reginei Elisabeta.

Harry, în vârstă de 38 de ani și Meghan Markle, de 42 de ani, au susținut că au sărbătorit-o pe Lilibet în cadrul unei petreceri în aer liber ce a avut loc în grădina de la Frogmore Cottage.

Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia
Fotografii rare cu cei doi copii ai prințului Harry și ai lui Meghan Markle/ Profimedia

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, detalii rare despre prima căsnicie a ducesei: “Trevor o adora, iar ea i-a înapoiat inelul prin poștă”

În aceeași zi, regina Elibabeta trebuia să participe la un eveniment, însă l-a anulat din cauza problemelor de sănătate.

„A doua zi, ea a cerut ca aceștia să vină să bea un ceai, însă i s-a spus că au plecat. „Cum adică au plecat”, ar fi întrebat regina. I s-a spus că s-au dus în America”, a mai mărturisit Burrell.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri