Meghan Markle
Divertisment

Meghan Markle / Getty Images

Meghan Markle, criticată din nou după ce tatăl ei a ajuns de urgență la spital: ”N-a încercat să ia legătura cu el!”

Meghan Markle nu a încercat să ia legătura cu tatăl ei după ce acesta a suferit un accident vascular major, potrivit unor surse citate de presa internațională.

Scriitorul Tom Bower a susținut, în cadrul emisiunii ”Good Morning Britain”, că Meghan Markle ar trebui să arate mai multă compasiune după ce tatăl ei, în vârstă de 77 de ani, a fost internat în spital, după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Citește și: Meghan Markle, criticată pentru subiectul primei ei cărți. A scris despre relația tați-copii, dar legătura cu părintele ei este ruptă

Bărbatul, care n-a mai vorbit cu fiica lui din 2018, când aceasta s-a căsătorit cu prințul Harry, n-a mai putut să vorbească după accidentul vascular. Fiica lui, Samantha, a declarat că acesta se recuperează într-o clinică din California, acolo unde a fost transferat la scurt timp după ce a făcut accidentul vascular cerebral.

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle, primele declarații după nașterea nepoatei sale. Thomas Markle n-a mai vorbit cu fiica lui de trei ani

Tom, care a scris o carte despre Meghan Markle, a declarat că a vorbit cu Thomas la sfârșitul săptămânii trecute și a fost în permanență în contact cu familia lui.

”Dacă am ști ce va face ducesa, ar fi grozav. Dar tot ce știm noi e că Meghan a susținut mereu că este o persoană empatică. Dacă compasiunea ar fi necesară acum, ar însemna că ar fi alături de tatăl ei acum, e la două ore și jumătate de condus de orașul în care trăiește. Vom vedea ce se întâmplă.”, a declarat Tom, continuând: ”Ce știm acum e că ea n-a încercat să ia legătura cu el. N-au mai vorbit din ziua de dinaintea nunții.”, a mai spus el.

Thomas Markle a suferit un accident vascular cerebral

Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, se afla în Tijuana, Mexico, când a început să se simtă rău. Acesta a primit îngrijiri într-o ambulanță, după cum se poate observa într-un videoclip ajuns pe rețelele sociale, în cadrul căruia apare cu o mască de oxigen pe față. Ulterior, el a fost transportat la un spital din Chula Vista, California, care se află la doar câteva ore distanță de locuința lui Meghan Markle și a prințului Harry din Montecito. Deocamdată nu se știe, însă, dacă aceasta va merge să-l viziteze.

Citește și: Cum arată Meghan Markle când renunță la ținutele elegante. A fost pozată de paparazzi în pantaloni scurți, în compania soțului ei

Tatăl meu se recuperează în spital. Vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate. În această perioadă are nevoie doar de liniște și odihnă.”, a declarat Samantha, sora vitregă a lui Meghan Markle, în vârstă de 57 de ani.

Potrivit sursei citate, acesta a avut tensiunea mărită în ultimele zile, iar din cauza problemelor de sănătate, el va lipsi de la Jubileul de Platină, așa cum a lipsit și de la nunta lui Meghan Markle și a lui Harry în 2018, când a suferit un infarct. Totodată, potrivit sursei citate, acesta n-a putut să vorbească cu paramedicii și a fost nevoit să scrie ce simptome are pe o hârtie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri