meghan markle printul harry
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry/ Getty Images

Meghan Markle, însărcinată cu al doilea copil. Vestea vine la câteva luni după ce a pierdut o sarcină: ”Archie va fi frate mai mare!”

Meghan Markle și prințul Harry vor deveni părinți pentru a doua oară. Anunțul uimitor vine la doar câteva luni după ce fosta actriță a dezvăluit, în cadrul unui articol de opinie publicat în New York Times,  că a pierdut o sarcină.

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat că vor deveni părinți din nou făcând publică o imagine alb negru, în care cei doi apar stând la umbra unui copac. Dacă prințul Harry îi trece mâna prin păr, Meghan stă întinsă pe iarbă și i se poate vedea burtica proeminentă. Potrivit People, imaginea respectivă a fost făcută cu un iPad, chiar de prietenul lor, fotograful Misan Harriman, acesta fiind cel care a făcut publică imaginea pe contul personal de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Meg, am fost prezent la nuntă, acolo unde povestea de iubire a început, iar acum sunt onorat să surprind cum crește. Felicitări ducilor de Sussex pentru această veste grozavă.”, a scris el în dreptul imaginii care a făcut rapid înconjurul lumii.

De asemenea, informația a fost confirmată de un purtător de cuvânt de-al cuplului. 

Regula strictă pe care o are Kate Middleton atunci când vine vorba de angajarea personalului de la curtea regală

”Putem să confirmăm că Archie va fi frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt bucuroși să aștepte cel de-al doilea copil.”, a declarat acesta, potrivit BBC.

Vestea uimitoare vine la câteva luni după ce Meghan Markle a dezvăluit într-un material publicat în New York Times că a pierdut o sarcină.

Soţia prinţului Harry a scris despre această experienţă în detaliu, spunând că s-a întâmplat într-o dimineaţă în luna iulie în timp ce avea grijă de Archie, fiul cuplului.

Meghan Markle, prima apariție publică după ce a dezvăluit că a pierdut o sarcină: ”Am văzut binele în oameni!”

După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o durere ascuţită. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne ţine pe amândoi calmi, pe un ton vesel care contrasta puternic cu sentimentul că ceva este în neregulă”, scria Meghan Markle, în luna iulie. .

”Am ştiut, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea”, a scris Meghan.

Meghan şi Harry locuiesc în prezent în California, împreună cu fiul lor Archie în vârstă de un an, după ce au anunţat în martie că renunţă la rolurile de membri activi din cadrul familiei regale britanice.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?