meghan markle si regina elisabeta a II-a
Divertisment

Meghan Markle a primit sfaturi de la regina Elisabeta a II-a. / Foto: Profimedia

Meghan Markle și-a încălcat promisiunea pe care i-a făcut-o Reginei Elisabeta la prima lor întâlnire: „Avea încredere în ea”

Atunci când prințul Harry și-a dat seama că Meghan Markle este femeia cu care vrea să-și întemeieze o familie, acesta a făcut tot posibilul să i-o prezinte bunicii lui, regretata Regina Elisabeta. Prima întâlnire dintre fosta actriță și suverana, care a decedat în septembrie 2022, a durat 20 de minute, perioadă în care Meghan i-a făcut o promisiune monarhului. 

Întâlnirea a avut loc la Castelul Windsor și a fost un real succes, după declarațiile făcute de Meghan Markle, care a mărturisit că a exersat foarte multe reverența în grădina casei în care stătea cu prințul Harry. Acestea au discutat despre viața lui Meghan din Canada și cariera sa ca actriță. Regina chiar i-a sugerat ducesei de Sussex că poate continua actoria dacă asta e ceea ce își dorește. 

Citește și: Prințul Harry, detalii despre prima noapte petrecută cu Meghan Markle la hotel: „M-a tras înăuntru ca să nu ne vadă nimeni”

În cartea „Elizabeth: Un portret intim”, autorul Gyles Brandreth a spus: „Regina a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca viitoarea ei nepoată să se simtă bine-venită. Era îngrijorată pentru fericirea ei, astfel că la prima întâlnire i-a spus lui Meghan că poate continua să fie actriță. Era profesia ei până la urmă. Dar Meghan era pregătită să-și înceapă îndatoririle regale și, bineînțeles, Regina a fost încântată de acest lucru. A fost impresionată de entuziasmul pe care Meghan și l-a arătat față de Commonwealth și de angajamentul pe care și l-a luat față de regat.”

Gyles susține că în timpul întâlnirii, Meghan i-a făcut o promisiune Reginei, dar nu a reușit să o îndeplinească, potrivit Mirror. „Ea i-a promis că nu o va dezamăgi pe Majestatea Sa atunci când vine vorba de Commonwealth. Reginei i-a plăcut de Meghan și le-a spus multor oameni acest lucru.”, a spus autorul. 

Citește și: Persoana la care a apelat prințul Harry imediat după altercația cu fratele său. Meghan Markle nu a știut nimic

Suverana a avut încredere în Meghan și i-a acordat rolul principal în Commonwealth, la scurt timp după nunta ei cu prințul Harry. De Ziua Internațională a Femeii, Meghan a fost numită vicepreședinte al Queen’s Commonwealth Trust. După ce și-au anunțat retragerea din Familia Regală, prințul Harry și Meghan Markle au sperat că își vor continua îndatoririle regale față de Commonwealth. „Acum intenționăm să ne echilibrăm timpul între Regatul Unit și America de Nord, continuând să ne onorăm datoria față de Regina, Commonwealth și patronajul nostru”, a fost mesajul pe care ducii de Sussex l-au transmis după anunțul lor. 

Cu toate acestea, Regina a decis să nu li se permită să fie implicați în nicio sarcină regală după decizia de a părăsit Marea Britanie. După o perioadă de 12 luni de la schimbarea vieții lor, Meghan și Harry și-au exprimat dezamăgirea în legătură cu decizia Reginei Elisabeta și au spus: „După cum demonstrează munca din ultimul an, ducele și ducesa de Sussex au continuat să servească Regatul Unit și întreaga lume, oferindu-și sprijinul către organizațiile pe care le-au reprezentat, indiferent de rolul lor în Familia Regală”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri