meghan markle si printul harry
Divertisment

Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle și prințul Harry, prezentate în serialul lor documentar / Foto: Profimedia

Prințul Harry, detalii despre prima noapte petrecută cu Meghan Markle la hotel: „M-a tras înăuntru ca să nu ne vadă nimeni”

În cartea „Spare”, scrisă de prințul Harry, ducele a vorbit deschis despre prima noapte petrecută cu soția sa, Meghan Markle. Cei doi au fost la un hotel, la doar câteva luni de când și-au început relația, iar fiul Regelui Charles a oferit detalii intime despre momentele pe care aceștia le-au petrecut împreună. 

Imediat după ce s-au cunoscut, în vara anului 2016, prințul Harry și Meghan Markle au petrecut multe săptămâni separați, fosta actriță aflându-se în SUA, în timp ce ducele de Sussex îndeplinea îndatoririle regale în Regatul Unit. Harry, în vârstă de 38 de ani, care a dezvăluit că și-a pierdut virginitatea în spatele unui pub din Anglia, a declarat că prima noapte pe care a petrecut-o cu Meghan a fost la hotel Soho House din Londra, în ziua aniversării morții mamei sale, prințesa Diana. 

Citește și: Prințul Harry susține că a fost născut pentru a-și salva fratele în cazul unei urgențe medicale: "Dacă i s-ar întâmpla ceva lui Willy"

Harry a scris în cartea sa că a așteptat „pe nerăsuflate” în afara camerei lui Meghan, până când aceasta a deschis ușa și „l-a tras înăuntru”. 

„Aș vrea să spun că am atârnat un semn cu „Nu deranjați” pe ușă, dar nu cred că am avut timp”, a spus prințul Harry în cartea sa. 

Meghan și Harry aveau două luni de relație atunci când au plănuit să se întâlnească în Londra, în ziua aniversării morții mamei prințului. Harry a povestit că Meghan i-a oferit o rută secretă pentru a ajunge la hotelul unde stătea, pentru că nimeni să nu bănuiască nimic. Acolo urma să se întâlnească cu prietena ei pe nume Vanessa, care l-a condus către camera lui Meghan. Atunci când fosta actriță a deschis ușa, și-a întins brațele spre Harry și l-a tras înăuntru, potrivit declarațiilor făcute de prinț. 

Citește și: Persoana la care a apelat prințul Harry imediat după altercația cu fratele său. Meghan Markle nu a știut nimic

„I-a mulțumit prietenei ei din cap și m-a tras înăuntru, apoi a trântit ușa ca nimeni să nu apuce să ne vadă”, a mai spus ducele de Sussex. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri