meryl streep
Divertisment

Meryl Streep a devenit oficial bunica pentru prima data, dupa ce fiica sa cea mare a adus pe lume un baietel. Actrita a vorbit despre noul membru al familiei intr-un interviu pentru publicatia Interview.

Meryl Streep, bunica pentru prima data. Fiica sa a nascut un baietel

Meryl Streep a devenit oficial bunica pentru prima data, dupa ce fiica sa cea mare a adus pe lume un baietel. Actrita a vorbit, inainte de acest eveniment, despre noul membru al familiei intr-un interviu pentru publicatia Interview.

"Am muncit nebuneste in ultima vreme, asa ca ma pregatesc pentru primul meu nepot. Sunt specializata in sfaturi nesolicitate", a spus ea.

Mamie Gummer, in varsta de 35 de ani, a anuntat in urma cu cateva luni logoodna cu scenaristul Mehar Sethi, evenimentul a avut loc in Croatia.

In trecut, fiica cea mare a lui Meryl Streep si a sculptorului american Don Gummer a mai fost casatorita timp de doi ani cu actorul Benjamin Walker, dar relatia lor s-a incheiat cu un divort pe cale amiabila in martie 2013.

Meryl Steep si sotul sau mai au impreuna trei copii: Henry Wolfe, de 39 de ani, Grace, de 32 de ani, si Louise, de 27 de ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri