Divertisment

sursă foto: Profimedia

Mesajul emoționant lăsat de Ben Affleck pentru Jennifer Garner, cu ocazia Zilei Mamei: "Cât de frumos, un model de părinți implicați"

Ben Affleck a primit numeroase laude din partea fanilor, dupa ce a împărtăşit un mesaj de apreciere  pentru fosta soţie, cu ocazia Zilei Internaționale a Mamei.

Deși s-au despărțit acum trei ani, după un mariaj de 13 ani, Ben Affleck și Jennifer Garner au rămas în relații bune, lucru apreciat de fanii acestora. Cu ocazia Zilei Internaționale a  Mamei, actorul, în vârstă de 48 de ani, i-a adus un tribut fostei soții, prin care și-a arătat aprecierea pentru eforturile sale de mamă și recunoştiinţa pentru copiii pe care i-a adus pe lume.

Gestul, făcut pe Instagram, a constat într-o serie de fotografii cu Jennifer și cei trei copii ai lor, alături de mesajul: "Mă bucur să am acești copii cu tine. Cei mai norocoși părinți din lume. Mulțumesc pentru tot binele pe care îl faci. La mulți ani de ziua mamei. Cu dragoste, tatăl lor"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citeşte şi: Burtica proeminentă a lui Meghan Markle, "vedeta" celei mai recente apariții tv. Senină și strălucitoare, ducesa a fost toată un zâmbet

Mesajul actorului a fost extrem de apreciat de fani, care l-au considerat o dovadă doi oameni divorțați pot rămâne în relații bune de dragul copiilor.

Printre comentariile lăsate de aceștia, s-au numărat doar cuvinte de laudă pentru tatăl exemplar: "Ben, ai respectul meu!", "Cât de frumos, un model de părinți implicați" "Niște cuvinte foarte frumoase, Ben".

Citeşte şi: Noi dezvăluiri despre relația dintre prințul Charles și fiul său. Motivul pentru care s-ar putea să nu-l ierte niciodată pe Harry

Jennifer Garner, în vârstă de 49 de ani, și Ben Affleck au împreună trei copii: Violet Affleck (15 ani), Samuel Garner Affleck (9 ani) , Seraphina Rose Elizabeth Affleck (12 ani). Încă de la despărțirea lor, cei doi s-au implicat în mod egal în creșterea lor, fiind adesea văzuți împreună la evenimentele ce i-au implicat pe cei trei copii.

Ben Affleck si Jennifer Garner

sursă foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri