Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle a transmis un mesaj în favoarea vaccinării. / Foto: Profimedia

Burtica proeminentă a lui Meghan Markle, "vedeta" celei mai recente apariții tv. Senină și strălucitoare, ducesa a fost toată un zâmbet

Meghan Markle nu l-a însoțit pe prințul Harry la concertul caritabil care a promovat vaccinarea, dar fosta actriță nu a rămas datoare, ci a transmis un mesaj video în favoarea campaniei. Burtica ei proeminentă a fost "vedeta" filmulețului.

Prințul Harry s-a numărat printre personalitățile care au acceptat provocarea de a lua parte la un concert caritabil organizat în Los Angeles, pentru a promova la nivel mondial vaccinarea împotriva Covid-19, însă soția lui, Meghan Markle, a lipsit de la eveniment.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Motivul pentru care fosta actriță americană a lipsit a fost același ca și la funeraliile prințului Philip, și anume faptul că este însărcinată în ultimul trimestru și nu vrea să se expună niciunui risc.

Citește și: Meghan Markle, criticată pentru subiectul primei ei cărți. A scris despre relația tați-copii, dar legătura cu părintele ei este ruptă

Meghan Markle, cu burtica de gravidă la vedere

Meghan Markle

Meghan s-a revanșat și a transmis un mesaj înregistrat chiar în curtea domeniului de 14 milioane de dolari al cuplului. Îmbrăcată într-o rochie roșie stil cămașă, cu imprimeu floral, Meghan a strălucit. Părul lung a fost coafat discret și lăsat pe o parte. Deși ținuta aleasă a fost una lejeră, burtica de gravidă s-a întrezărit ușor. Din când în când, bruneta își atingea protector burtica.

Citește și: Prințul William n-o va ierta niciodată pe Meghan Markle. Motivul pentru care ducele de Cambridge îi poartă resentimente cumnatei sale

Meghan Markle

Soția prințului Harry a vorbit despre importanța vaccinării și despre sprijinul care trebuie acordat femeilor în general și femeilor de culoare, în special, care și-au pierdut locurile de muncă din cauza pandemiei de Covid.

Meghan este însărcinată cu al doilea ei copil și al prințului Harry, ce va veni pe lume în vara lui 2021.

Meghan Markle a pierdut o sarcină în vara anului 2020

Meghan, Harry și Archie, în 2019

În toamna anului trecut, Meghan Markle a scris un articol de opinie în New York Times, în care a făcut o dezvăluire extrem de intimă și neobișnuită pentru un membru al familiei regale britanice. Fosta actriță din "Suits" a mărturisit că în urmă cu câteva luni pierduse o sarcină.

Soţia prinţului Harry a scris despre această experienţă în detaliu, spunând că s-a întâmplat într-o dimineaţă de iulie, în timp ce avea grijă de Archie, fiul cuplului. „După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o durere ascuţită. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne ţine pe amândoi calmi, pe un ton vesel care contrasta puternic cu sentimentul că ceva este în neregulă. Am ştiut, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea”, a scris Meghan.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri